TAKOVSKI VRT

Adresa: Klatičevo bb, Gornji Milanovac
Gornji Milanovac Telefon: 062/21-01-10
Email: info@takovskivrt.com
Web: www.takovskivrt.com
4/ 5stars


 

"Takovski vrt" se nalazi na prelepoj lokaciji u srcu prirode, na svega par kilometara od centra Gornjeg Milanovca, u Klatičevu, na putu ka Takovu, Savincu, Pranjanima, Koštunićima, Čačku, Ravnoj Gori...

Duh Takovskog kraja sa svojom bogatom istorijom, okružuje ovo prelepo mesto koje ima dugogodišnju tradiciju, ali sada u potpuno renoviranom prostoru sa veoma bogatom ponudom i uslugom.  

U najekskluzivnijem prostoru, a opet izdvojeno od gradske gužve, u prelepoj prirodi Takovskog kraja, učinićemo sve da Vi i Vaše zvanice doživite nezaboravne trenutke.

Mi Vam garantujemo najprijatniji ambijenti i najbolju uslugu!

Uverite se zašto smo najbolji!

U septembru 2018. godine smo svečano otvorili potpuno renovirani ekskluzivni prostor po najvišim standardima a opet sa ukusom tradicije.

Negujemo duh tradicije Takovskog kraja i nadaleko poznatog gostoprimstva uz prijatan ambijent, toplu atmosferu, vedro osoblje i najukusnije specijalitete srpske kuhinje.

Takovski vrt" se nalazi na prelepoj lokaciji u srcu prirode, na svega par kilometara od centra Gornjeg Milanovca, u Klatičevu, na putu ka Takovu, Savincu,     Pranjanima, Koštunićima, Čačku, Ravnoj Gori...

Duh Takovskog kraja sa svojom bogatom istorijom, okružuje ovo prelepo mesto koje ima dugogodišnju tradiciju, ali sada u potpuno renoviranom prostoru sa veoma bogatom ponudom i uslugom.

Prostor kapaciteta do 120 mesta unutra i 200 mesta na terasi, urađen je sa puno elegancije i toplih tonova u kombinaciji drvo i cigla.

Unutrašnjost restorana je podeljena na dva nivoa, gde se sa gornje galerije vidi ceo restoran.

Posebna pažnja je data na baštu i okruženje.

Ponosni smo na prelep prostor dvorišta koje je urađeno u više nivoa, tako da je svaka tačka prostora idealna za magične fotografije koje će uvek biti lepe bez obzira na vremenske uslove.

Sve je predviđeno da bude komotno i nezaboravno.

Stručnost i ljubaznost našeg osoblja se ogleda na svakom koraku.

Na dan Vašeg slavlja, oni vode računa i o zvanicama.

Kuvari će svojim umećem zadovoljiti i najspecifičnije ukuse, pa će prema Vašim potrebama i zahtevima prilagoditi i jelovnik slavlju.

Uslužno osoblje brine da gostima ništa ne nedostaje.

Tu su i dekorateri koji će ukrasiti ovaj besprekoran prostor po Vašim željama i idejama.