• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • TAKOVSKI VRT

  Sale za iznajmljivanje Gornji Milanovac

  Adresa: Klatičevo bb, Gornji Milanovac
  Telefon: 062/21-01-10

   

   

  "Takovski vrt" se nalazi na prelepoj lokaciji u srcu prirode, na svega par kilometara od centra Gornjeg Milanovca, u Klatičevu, na putu ka Takovu, Savincu, Pranjanima, Koštunićima, Čačku, Ravnoj Gori...

  Duh Takovskog kraja sa svojom bogatom istorijom, okružuje ovo prelepo mesto koje ima dugogodišnju tradiciju, ali sada u potpuno renoviranom prostoru sa veoma bogatom ponudom i uslugom.  

  U najekskluzivnijem prostoru, a opet izdvojeno od gradske gužve, u prelepoj prirodi Takovskog kraja, učinićemo sve da Vi i Vaše zvanice doživite nezaboravne trenutke.

  Mi Vam garantujemo najprijatniji ambijenti i najbolju uslugu!

  Uverite se zašto smo najbolji!

  U septembru 2018. godine smo svečano otvorili potpuno renovirani ekskluzivni prostor po najvišim standardima a opet sa ukusom tradicije.

  Negujemo duh tradicije Takovskog kraja i nadaleko poznatog gostoprimstva uz prijatan ambijent, toplu atmosferu, vedro osoblje i najukusnije specijalitete srpske kuhinje.

  Takovski vrt" se nalazi na prelepoj lokaciji u srcu prirode, na svega par kilometara od centra Gornjeg Milanovca, u Klatičevu, na putu ka Takovu, Savincu,     Pranjanima, Koštunićima, Čačku, Ravnoj Gori...

  Duh Takovskog kraja sa svojom bogatom istorijom, okružuje ovo prelepo mesto koje ima dugogodišnju tradiciju, ali sada u potpuno renoviranom prostoru sa veoma bogatom ponudom i uslugom.

  Prostor kapaciteta do 120 mesta unutra i 200 mesta na terasi, urađen je sa puno elegancije i toplih tonova u kombinaciji drvo i cigla.

  Unutrašnjost restorana je podeljena na dva nivoa, gde se sa gornje galerije vidi ceo restoran.

  Posebna pažnja je data na baštu i okruženje.

  Ponosni smo na prelep prostor dvorišta koje je urađeno u više nivoa, tako da je svaka tačka prostora idealna za magične fotografije koje će uvek biti lepe bez obzira na vremenske uslove.

  Sve je predviđeno da bude komotno i nezaboravno.

  Stručnost i ljubaznost našeg osoblja se ogleda na svakom koraku.

  Na dan Vašeg slavlja, oni vode računa i o zvanicama.

  Kuvari će svojim umećem zadovoljiti i najspecifičnije ukuse, pa će prema Vašim potrebama i zahtevima prilagoditi i jelovnik slavlju.

  Uslužno osoblje brine da gostima ništa ne nedostaje.

  Tu su i dekorateri koji će ukrasiti ovaj besprekoran prostor po Vašim željama i idejama.