ASALEX DOO

Adresa: Klatičevo bb, Gornji Milanovac
Gornji Milanovac Telefon: 069/101-53-00
Telefon: 065/252-53-05
Email: asalexsailing@gmail.com
Web: www.gumenicamac.rs
4/ 5stars

Asalex je osnovan 2011. godine, sa sedištem u Gornjem Milanovcu.

Firma se bavi ONLINE PRODAJOM nautičke opreme, gde možete pronaći najjeftinije i veoma kvalitetne gumene čamce, kajake, Sup daske (surf daske), vanbrodske motore marke Parsun, Sprinter.

Kod nas možete kupiti dosta prateće opreme za čamce: Pumpe, vesla, manometri, setoviza krpljenje, tende, prikolice, pomoćne točkove…

Asalex-Sajling D.O.O je generalni uvoznik čamaca za Srbiju, kod nas ćete po najpovoljnijim cenama dobiti veoma kvalitetne čamce koji ce Vam u najkraćem roku biti isporučeni.

Asalex-Sailing je najveća online prodaja gumenih čamaca i opreme za gumene čamce u Srbiji, sve sto je potrebno možete pronaći kod nas, jer se trudimo da odgovorimo na zahteve svih naših kupaca.

U okviru Asalex preduzeća posedujemo i tradicionalnu porodičnu autolimarsko-farbarsku radionicu u kojoj nudimo sve vrste LIMARSKO-FARBARSKIH radova - priprema, farbanje, limarija, varenje plastike na putničkim i teretnim vozilima na najsavremenijoj opremi i sa iskusnim kadrovima.

Iskustvo naših radnika omogućavaju nam da i najteže havarisana vozila vratimo na fabričke mere.

Naši poslovi su deo našeg tima, odličnom uslugom i konkurentskim cenama postigli smo poverenje naših klijenata.

Iza nas stoje dugogodišnje saradnje i sklopljeni ugovori sa mnogim firmama Niz Fenix, AUTOPREVOZ ČAČAK.

Da bi odgovorio na sve zahteve svojih klijenata, Asalex je svoju ponudu proširio uvođenjem maloprodaje i online prodaje, auto boje i pratece opreme za pripremu automobila za farbanje (šmirgle,trake,...).

Osnovni cilj maloprodaje i online prodaje Asalex boja i lakova je da svojim partnerima obezbedimo što širi asortiman proizvoda po najpovoljnijim uslovima kako bismo zadovoljili kupca i time zajednički postigli cilj.

Prilikom kupovine materijala online prodajom klijenti ostvaruju pravo na poklon.

Preduzece od poverenja,

Vaš Asalex!


Našu kompletnu ponudu možete videti i na našem drugom sajtu: www.autobojeilakovi.rsPosetite naš drugi web sajt: ASALEX auto boje i lakovi

Kontaktirajte nas i putem drugog e-maila: asalexautoboje@gmail.com