INOX MONT

Adresa: Vuka Karadžića 103, Gornji Milanovac
Gornji Milanovac Telefon: 064/159-67-81
Telefon: 061/145-98-54
Email: zeljko.tintor81@gmail.com
Web: www.inoxmontgm.com
4/ 5stars

INOX

INOX je moderan i atraktivan, higijenski i lako se čisti, otporan na koroziju, izdržljiv, dobar za održavanje, pogodan za proizvodnju i na kraju pozitivno orijentisan prema očuvanju prirode jer se u potpunosti reciklira.

Proizvodi od inoxa su sve više zastupljeni, kako u svetu tako i kod nas.

Kvalitet, način održavanja, u vrlo kratkom roku pokazuju potpunu isplativost inox proizvoda.

Ovakav gotovo savršen materijal mora biti ispraćen adekvatno kvalitetnom obradom i onda granice za njegovu primenu ne postoje - sve je moguće enterijeri i eksterijeri (stanova, kuća, vikendica, stambenih zgrada, poslovnih prostora hotela, restorana, javnih objekata, butika, prodavnica....)

METAL

Uz stalno praćenje tržišta, modernizacije proizvodnje, usvajanje novih znanja i veština u bravariji, sa ponosom možemo istaći da smo u stanju odgovoriti na sve zahteve tržišta i naših klijenata za izvođenjem bravarskih radova, kao i zahtevima za izvođenjem bravarskih radova u visokoj bravariji.

Specijalizirali smo se za izradu i montažu rukohvata, ograda i balkona na zgradama i privatnim kućama kojima nudimo sigurno okruženje u svom životnom prostoru.

Uz asortiman umetničke bravarije delatnost je proširena na proizvodnju metalnih konstrukcija, građevinske stolarije te ostalih proizvoda od metala.