RESTORAN SA PRENOĆIŠTEM TLS COMPANY

Adresa: Save Kovačevića bb, Despotovac
Despotovac Telefon: 035/611-349
Telefon: 035/612-299
Telefon: 069-281-5902, 064/269-8661
Web: www.tlscompany.net
4/ 5stars

Novo otvoreni restoran sa prenoćištem T.L.S. - HOTELS se nalazi u Despotovcu, na 25 kilometra udaljenosti od koridora 10 (auto-put Beograd-Niš), do koga se lako dolazi iz pravca Jagodine, Ćuprije i Markovca.

Restoran

Restoran sa prenoćištem je otvoren 04.08.2010. godine i ima dve sale koje su potpuno nezavisne jedna od druge.

Mala restoran sala je kapaciteta 100 sedećih mesta i pogodna je za poslovne ručkove i svakodnevne sastanke sa Vama dragim osobama.

Banket sala je kapaciteta 250 sedećih mesta i predviđena je za veća porodična slavlja, seminare, mature.

U restoranima se služi tradicionalna srpska kuhinja (proja, domaći sir, domaći kajmak...), specijaliteti sa roštilja na ćumur, izvrsne čorbice (juneće, pileće...).

Meni restorana je uvek prilagodljiv svakom gostu.

Smeštaj

Pored dve restoran sale, objekat na raspolaganju ima trenutno i 25 soba ukupnog kapaciteta 45 ležaja, kao i 20 pomoćnih ležajeva.

Od toga je jedan apartman (francuski ležaj i jedan singl ležaj), 2 jednokrevetne i 22 dvokrevetne sobe.

Sve sobe imaju zasebno kupatilo.

Objekat je projektovanog kapaciteta 38 soba sa 80 ležaja (trinaest soba još nije opremljeno).

Kako je objekt građen i opreman vodili smo se idejom da ceo projekat bude podređen kako individualnom gostu, tako i grupnim dolascima (ekskurzijama, sportskim pripremama, rekreativnom nastavom...)

Sam objekat se nalazi na samom sportskom centru S.D. SLOGA Despotovac koji u svom sastavu ima fudbalski teren sa tribinama, dva teniska terena, rukometni teren, košarkaški teren i sportsku halu koja je udaljena trista pedeset metara od objekta.

Organizujemo rekreativne nastave i sportske pripreme za sve klubove iz Srbije, jer posedujemo profesionalne sportske terene.

 

Povratak na: Restorani Despotovac