ČAKSI TAKSI

Adresa: Gospodar Jovanova 20, Čačak
Čačak Telefon: 032/327-737, 032/320-620
Telefon: 19707
Telefon: 065/333-97-07, 060/555-97-07
4/ 5stars

Udruženje Čaksi taksi je osnovao 1996. kao prvi radio taksi u regionu.

Od tada do danas svakodnevno prevozimo putnike na gradskim, međugradskim i međunarodnim relacijama.

Možemo se pohvaliti kako tradicijom, iskustvom, milionima pređenih kilometara, a i regularnim taksi vozilima srednje i više klase renomiranih evropskih proizvođača.

Svako naše vozilo poseduje urednu dokumentaciju za taksi prevoz što podrazumeva da su putnici osigurani u toku vožnje, a naši vozači imaju uredne taksi dozvole i uglavnom su mirni i porodični ljudi.

Za duže vožnje možete birati vozilo i vozača bilo da se radi o udobnijem, većem, autu sa klimom, nepušačkom auto i slično.

Svako vozilo je opremljeno besplatnim Wi-Fi.

Takođe za duže vožnje možete zakazati vožnju u određeno vreme kako u Čačku, tako i u drugom gradu, na primer Beograd (aerodrom) i ako je vožnja do Čačka naplata je u jednom smeru.

Za sve međugradske vožnje gde postoji čekanje i povratak, naplaćuje se vožnja u jednom smeru, a povratak je besplatan.

Kako pratimo tehničke inovacije od skoro smo počeli sa najsavremenijom navigacionom opremom tako nas možete pozvati putem aplikacije i pratiti na svom mobilnom telefonu dolazak taksija, a ako šaljete dete samo možete pratiti tok vožnje do željene destinacije.

Android aplikaciju možete skinuti OVDE ili na PLAY prodavnici pod nazivom ČAKSI TAXI ČAČAK.

Nudimo saradnju firmama kojima treba stalni prevoz, bilo da se radi o radnicima firme, poslovnim saradnicima ili deci vlasnika, da sklapanjem ugovora sa nama koriste prevoz ceo mesec, a plate preko računa na kraju meseca.

Ovakav vid usluge sa bezgotovinskim plaćanjem postoji kod nas godinama i imamo uspešnu saradnju sa više kompanija i preduzeća.

 

Povratak na: TAXI službe Čačak