STOMATOLOŠKA ORDINACIJA V DENT

Stomatološke ordinacije Čačak

Adresa: Svetozara Markovića 48, Čačak
Telefon: 064/15-88-537
Viber: 064/15-88-537
Whatsapp: 064/15-88-537
KORISNE INFORMACIJE
Pet friendly Pet friendly
Parking Parking
VRSTE PLAĆANJA
Kartice
Čekovi
Putem administrativne zabrane / rate

Stomatološka ordinacija u Čačku "V DENT" već dugi niz godina sa velikim uspehom svojim sugrađanima pruža najkvalitetnije stomatološke usluge. Naše dugogodišnje iskustvo omogućava nam da pružimo najkvalitetnije moguće usluge u oblasti kako preventivne tako i reaktivne stomatologije svim našim pacijentima. Radimo i sa odraslima i sa decom i to po principu individualnog pristupa svakom pacijentu, bez bola ili straha.

Pružamo sve vrste stomatoloških usluga što obuhvata sledeće:

- Popravke zuba u Čačku
- Lečenje zuba u Čačku
- Vađenje zuba u Čačku
- Preventivna stomatologija u Čačku
- Beljenje zuba u Čačku
- Kompozitne fasete u Čačku
- Kompozitni mostovi u Čačku
- Metalokeramičke krune u Čačku

Zahvaljujući velikom radnom iskustvu, savremenim materijalima i tehnikom kao i veštinama našeg tima koje se redovno usavršavaju da bismo održali korak sa najnovijim razvojima u našoj profesiji, u stanju smo da našim sugrađanima u Čačku pružimo najbolje stomatološke usluge.

Naša stomatološka ordinacija V DENT u Čačku takođe poseduje savremeni laser i zahvaljujući tome smo u stanju da pružimo i sledeće usluge:

- Obrada paradontalnih džepova u Čačku
- Uklanjanje uvećane gingive u Čačku
- Frenulektomija u Čačku
- Beljenje zuba laserom u Čačku
- Lečenje afti u Čačku
- Tretiranje herpesa u Čačku
- Lečenje alveolita u Čačku

Stomatološka ordinacija V DENT nalazi se već dugi niz godina na svojoj staroj adresi u Čačku u Svetozara Markovića 48/2 gde našim vernim i novim pacijentima pružamo kvalitetne stomatološke usluge bez bola i straha. Vole da nas posećuju kako odrasli tako i mališani, tako da smo u stanju da pružimo porodične usluge našim pacijentima. U radu se najviše fokusiramo na preventivu i ohrabrujemo redovne dolaske i kontrole jer je to najbolji način da se izbegnu bilo kakve eventualne komplikacije.

Ordinacija V DENT tu je da vam pomogne da se oslobodite bilo kakvog straha i nedoumica jer obavljamo naše usluge uz maksimalnu pažnju posvećenu udobnosti i bezbednosti naših pacijenata. Ulažemo svaki trud da sa strpljenjem i razumevanjem pristupimo svakom pacijentu individualno i rešimo njihov problem na najbolji mogući način.

Zbog toga su nas mnogi naši sugrađani odabrali za svog porodičnog zubara i to nam je velika tačka ponosa. Svojom predanošću i kvalitetnim uslugama uspeli smo da se izdvojimo od drugih stomatoloških ordinacija blizu nas i osvojili smo naše mesto u srcima mnogih naših pacijenata koji su se kod nas rešili straha od zubara i problema sa zubima koji su ih mučili dugo vremena. Vi možete uraditi to isto i povratiti svoj lep osmeh i samopouzdanje. Rešite se bola i nelagodnosti dolaskom kod nas, jer kada patimo od problema sa zubima, to utiče na čitav naš organizam i raspoloženje jer bolesti zuba vode do nepravilne ishrane, a to u navrat ometa ravnotežu čitavog našeg sistema.

Stomatološka ordinacija u Čačku V DENT
Adresa: Svetozara Markovića 48, Čačak
E-mail:
mandicvisnja@yahoo.com

Viber: 064/15-88-537

Whatsapp: 064/15-88-537

Tel: 064/15-88-537

Ako patite od bilo kakvih problema sa zubima, bolova, nelagodnosti i sličnog, nazovite nas ili nas posetite još danas i napravite prvi korak ka zdravim zubima i zdravijem životu. Stomatološka ordinacija V DENT iz Čačka je tu za vas.

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA V DENT, Svetozara Markovića 48, Čačak
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo