• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • STOMATOLOŠKA ORDINACIJA V DENT

  Stomatološke ordinacije Čačak

  Adresa: Svetozara Markovića 48, Čačak
  Telefon: 064/15-88-537
  Whatsapp: 064/15-88-537
  KORISNE INFORMACIJE
  Pet friendly Pet friendly
  Parking Parking
  VRSTE PLAĆANJA
  Kartice
  Čekovi
  Putem administrativne zabrane / rate

  Stomatološka ordinacija u Čačku "V DENT" već dugi niz godina sa velikim uspehom svojim sugrađanima pruža najkvalitetnije stomatološke usluge. Naše dugogodišnje iskustvo omogućava nam da pružimo najkvalitetnije moguće usluge u oblasti kako preventivne tako i reaktivne stomatologije svim našim pacijentima. Radimo i sa odraslima i sa decom i to po principu individualnog pristupa svakom pacijentu, bez bola ili straha.

  Pružamo sve vrste stomatoloških usluga što obuhvata sledeće:

  - Popravke zuba u Čačku
  - Lečenje zuba u Čačku
  - Vađenje zuba u Čačku
  - Preventivna stomatologija u Čačku
  - Beljenje zuba u Čačku
  - Kompozitne fasete u Čačku
  - Kompozitni mostovi u Čačku
  - Metalokeramičke krune u Čačku

  Zahvaljujući velikom radnom iskustvu, savremenim materijalima i tehnikom kao i veštinama našeg tima koje se redovno usavršavaju da bismo održali korak sa najnovijim razvojima u našoj profesiji, u stanju smo da našim sugrađanima u Čačku pružimo najbolje stomatološke usluge.

  Naša stomatološka ordinacija V DENT u Čačku takođe poseduje savremeni laser i zahvaljujući tome smo u stanju da pružimo i sledeće usluge:

  - Obrada paradontalnih džepova u Čačku
  - Uklanjanje uvećane gingive u Čačku
  - Frenulektomija u Čačku
  - Beljenje zuba laserom u Čačku
  - Lečenje afti u Čačku
  - Tretiranje herpesa u Čačku
  - Lečenje alveolita u Čačku

  Stomatološka ordinacija V DENT nalazi se već dugi niz godina na svojoj staroj adresi u Čačku u Svetozara Markovića 48/2 gde našim vernim i novim pacijentima pružamo kvalitetne stomatološke usluge bez bola i straha. Vole da nas posećuju kako odrasli tako i mališani, tako da smo u stanju da pružimo porodične usluge našim pacijentima. U radu se najviše fokusiramo na preventivu i ohrabrujemo redovne dolaske i kontrole jer je to najbolji način da se izbegnu bilo kakve eventualne komplikacije.

  Ordinacija V DENT tu je da vam pomogne da se oslobodite bilo kakvog straha i nedoumica jer obavljamo naše usluge uz maksimalnu pažnju posvećenu udobnosti i bezbednosti naših pacijenata. Ulažemo svaki trud da sa strpljenjem i razumevanjem pristupimo svakom pacijentu individualno i rešimo njihov problem na najbolji mogući način.

  Zbog toga su nas mnogi naši sugrađani odabrali za svog porodičnog zubara i to nam je velika tačka ponosa. Svojom predanošću i kvalitetnim uslugama uspeli smo da se izdvojimo od drugih stomatoloških ordinacija blizu nas i osvojili smo naše mesto u srcima mnogih naših pacijenata koji su se kod nas rešili straha od zubara i problema sa zubima koji su ih mučili dugo vremena. Vi možete uraditi to isto i povratiti svoj lep osmeh i samopouzdanje. Rešite se bola i nelagodnosti dolaskom kod nas, jer kada patimo od problema sa zubima, to utiče na čitav naš organizam i raspoloženje jer bolesti zuba vode do nepravilne ishrane, a to u navrat ometa ravnotežu čitavog našeg sistema.

  Stomatološka ordinacija u Čačku V DENT
  Adresa: Svetozara Markovića 48, Čačak
  E-mail:
  mandicvisnja@yahoo.com

  Viber: 064/15-88-537

  Whatsapp: 064/15-88-537

  Tel: 064/15-88-537

  Ako patite od bilo kakvih problema sa zubima, bolova, nelagodnosti i sličnog, nazovite nas ili nas posetite još danas i napravite prvi korak ka zdravim zubima i zdravijem životu. Stomatološka ordinacija V DENT iz Čačka je tu za vas.

  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku
  RADNO VREME
  Ponedeljak 10:00 - 18:00
  Utorak 10:00 - 18:00
  Sreda 10:00 - 18:00
  Četvrtak 10:00 - 18:00
  Petak 10:00 - 18:00
  Subota Ne radimo
  Nedelja Ne radimo