ŠTAMPARIJA SVETLOST

Adresa: Gvozdena Paunovića 208, Čačak
Čačak Telefon: 032/358-790
Telefon: 032/350-090
Email: office@stamparijasvetlost.com
Web: www.stamparijasvetlost.com
4/ 5stars

Štamparija Svetlost je počela sa radom 1990. godine kao manja zanatska radnja, a od 1993. godine radi kao Štamparija Svetlost.

Štamparija Svetlost se bavi pripremom, grafičkim dizajnom, štampom, osvetljavanjem CTP ploča i doradom široke lepeze papirne galanterije.

Recept dugogodišnjeg postojanja i zadovoljstva klijenata su naša briga za kvalitet i poštovanje rokova na prvom mestu, a to nam omogućavaju visoka tehnološka i kadrovska opremljenost.

Štamparija Svetlost ima sopstveni prostor od 900 m2, koji je namenski projektovan tako da se olakša koordinacija izmedju štamparije i dorade i da se nesmetano i efikasno obavlja proces štampe.

Naša oprema je visoko profesionalna, a iskusni grafički dizajneri, ofset majstori i knjigovesci su spremni da udovolje svim zahtevima klijenata.

Specijalnost i najveće iskustvo štamparije je štampa i dorada svih vrsta knjiga u tvrdom i broš povezu.

Najveći klijenti u ovoj oblasti su naši najpoznatiji izdavači i mnogi drugi domaći i inostrani klijenti.

Pored knjiga, Štamparija Svetlost pruža kvalitetne usluge štampe kataloga, raznih ilustracija, prospekata, flajera, letaka, postera, lake ambalaže, blokovske robe, reklamnih materijala, časopisa….

Naša vizija je održati korak sa vremenom, prateći nove tehnologije, poštujući svaki zahtev starih i nadamo se novih klijenata.


Radno vreme:

07 - 15h

 

Povratak na: Štamparije Čačak