INPRINT DOO

Adresa: Milutina Mandića 2, Čačak
Čačak Telefon: 032/365-086
Email: office@inprint.co.rs
Web: www.inprint.co.rs
4/ 5stars

Inprint d.o.o. Čačak je boutiqe štamparija specijalizovana za izradu prilagođenih i po meri skrojenih grafičkih proizvoda za svoje klijente.
Već 15 godina osmišljavamo i izrađujemo fine brošure, kataloge, vinske etikete, i delikatno štampane, štancane, lepljene ili hand-made ambalaže za najrazličitije poslovne sektore i primene.

Naš je credo: “kvalitet znači da nam se vraća klijent, a ne proizvodi”.
Ovu krilaticu oživljavamo podižući sopstvene kriterijume kvaliteta iznad očekivanja klijenata.
Optimizacijom procesa proizvodnje i nadgledanjem svakog njenog segmenta, osiguravamo izuzetnost izrade vaših štampanih proizvoda.

U pogledu tehnološkog i organizacionog koncepta, naše usmerenje je izrada štampanih materijala vizuelno prefinjenijeg izgleda.
Naš cilj je da konstantnim poboljšanjem performansi učvrstimo poziciju dobavljača vrhunskih grafičkih proizvoda koje karakteriše veoma dobar odnos cene i kvaliteta.

Naši klijenti su raznovrsni i različiti u svojim željama i potrebama.
Od dizajn i marketinških agencija, lokalnih vinarija, destilerija ili proizvođača hrane, do međunarodno prisutnih i poznatih brendova. Stoga svoju ekspertizu klijentima nudimo na fleksibilan i personalan način.

Iz raznovrsnosti potreba proistekla je i varijabilnost izrade i šarolikost našeg proizvodnog portfolia. U Inprint-u proizvodimo finu kartonsku ambalažu za destilerije, vinarije i konditore,
vinske i sve ostale etikete na tabaku ili na rolni za proizvode iz prehrambene i hemijske industrije. Zatim promo materijal, kataloge, brošure, display-e, wobblere i hengere, kalendare i monografije.

Naša misija …

Da stvaramo izvanredne proizvode koji grade produktivne i trajne odnose sa našim klijentima, dobavljačima i zaposlenima, ostajući verni grafičkom kunstu i posvećeni osvajanju novih tehnologija.

 

Povratak na: Štamparije Čačak