• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • INPRINT DOO

  Štamparije Čačak

  Adresa: Milutina Mandića 2, Čačak
  Telefon: 032/365-086

  Inprint d.o.o. Čačak je boutiqe štamparija specijalizovana za izradu prilagođenih i po meri skrojenih grafičkih proizvoda za svoje klijente.
  Već 15 godina osmišljavamo i izrađujemo fine brošure, kataloge, vinske etikete, i delikatno štampane, štancane, lepljene ili hand-made ambalaže za najrazličitije poslovne sektore i primene.

  Naš je credo: “kvalitet znači da nam se vraća klijent, a ne proizvodi”.
  Ovu krilaticu oživljavamo podižući sopstvene kriterijume kvaliteta iznad očekivanja klijenata.
  Optimizacijom procesa proizvodnje i nadgledanjem svakog njenog segmenta, osiguravamo izuzetnost izrade vaših štampanih proizvoda.

  U pogledu tehnološkog i organizacionog koncepta, naše usmerenje je izrada štampanih materijala vizuelno prefinjenijeg izgleda.
  Naš cilj je da konstantnim poboljšanjem performansi učvrstimo poziciju dobavljača vrhunskih grafičkih proizvoda koje karakteriše veoma dobar odnos cene i kvaliteta.

  Naši klijenti su raznovrsni i različiti u svojim željama i potrebama.
  Od dizajn i marketinških agencija, lokalnih vinarija, destilerija ili proizvođača hrane, do međunarodno prisutnih i poznatih brendova. Stoga svoju ekspertizu klijentima nudimo na fleksibilan i personalan način.

  Iz raznovrsnosti potreba proistekla je i varijabilnost izrade i šarolikost našeg proizvodnog portfolia. U Inprint-u proizvodimo finu kartonsku ambalažu za destilerije, vinarije i konditore,
  vinske i sve ostale etikete na tabaku ili na rolni za proizvode iz prehrambene i hemijske industrije. Zatim promo materijal, kataloge, brošure, display-e, wobblere i hengere, kalendare i monografije.

  Naša misija …

  Da stvaramo izvanredne proizvode koji grade produktivne i trajne odnose sa našim klijentima, dobavljačima i zaposlenima, ostajući verni grafičkom kunstu i posvećeni osvajanju novih tehnologija.