RESTORAN RAJIČIĆ

Adresa: Braće Stanić 102, Čačak
Čačak Telefon: 064/618-46-02
Telefon: 032/376-217
Fax: 032/376-217
4/ 5stars

Restoran Rajičić počeo je sa radom 1994. i može se pohvaliti uspešnim poslovanjem već više od 20 godina.

Restoran raspolaže sa 340 mesta u prizemlju.

Restoranska sala na spratu raspolaže kapacitetom od 60 do 90 mesta.

Posedujemo i dve letnje bašte u sklopu restorana, jedna je kapaciteta do 60 mesta, a druga letnja koncertna bašta raspolaže kapacitetom do 300 sedećih mesta sa letnjom otvorenom kuhinjom, izasebnim toaletima koja je pogodna za organizovanje letnjih pozornica i organizovanje koncerata do 10000 mesta.

Kod nas možete organizovati vaša slavlja sa našom kompletnom organizacijom u koju spadaju: muzika, trubači, torta, vatromet, fotograf, kamerman, pozivnice, kićenje sale, mladenačka soba, dolazak i odlazak pedikira, frizera, iznajmljivanje venčanica i po zelji iznajmljivanje fijakera i sve to po ceni od 12,5€ po osobi.

Takođe nudimo mogućnost izdavanja sale sa delimićno našom i delimično vašom hranom i pićem.

Izdavanje samo sale sa parkingom i pratećim delovima (kuhinja, hladnjača, podrum, sanitarni čvorovi, i letnje bašte) po najmanjoj ceni iznosi od 3-5€.

Restoran raspolaže parkingom kapaciteta za 150 vozila.

Sala je opremljena centralnom ventilaciom, centralnim grejanjem, klima uređajima i video nadzorom.

Uz povoljne cene, raznovrstan meni, kvalitetnu uslugu i ljubazno osoblje kod nas možete organizovati: svadbe, babine, rođendane, punoletstva, maturske večeri, slave, bankete, parastose...

Naš ljubazan personal uvek će vam biti na usluzi.

Restoran u okviru prostrane kuhinje sadrži sopstvenu klanicu, hladnjaču, pekaru, sušaru za meso i mesne prerađevine, pa možemo izaći u susret preduzećima i privatnim radnjama za pripremanje toplih obroka njihovim radnicima po popularnim cenama.

Restoran Rajičić odlikuje se i po pripremanju nacionalnih i internacionalnih jela i po širokom izboru domaćih i stranih pića.

Sve vase želje i maštanja povodom najradosnijeg dana u vašem životu mi ćemo sprovesti u delo.

Dobro došli.

 

Povratak na: Restorani Čačak