INTER BELA DOO

Adresa: Stevana Prvovenčanog 33, Čačak
Čačak Telefon: 032/331-627
Web: www.interbela.cacak.com
4/ 5stars

Preduzeće »INTER BELA« d.o.o. je osnovano 18. marta 1992.god. i od tada se uspešno razvija, uspostavlja i razvija odnose sa domaćim i inostranim partnerima.

Specijalizovani smo uvoznik rezervnih delova vrhunskog kvaliteta za komercijalna vozila raznih proizvođača – MERCEDES, MAN, SCANIA, DAF, VOLVO, IVECO, FAP, ZASTAVA, TAM.

U preduzeću je zaposleno 15 radnika, a na raspolaganju im je savremeni magacinski i kancelarijski prostor, kao i odgovarajući vozni park.

Prodajno poslovni prostor se nalazi u Čačku, u ulici Stevana Prvovenčanog 33, a kancelarijski prostor u ulici Obilićeva 20/29-30.

Pokrivenost tržišta je postignuta otvaranjem komisionih skladišta u Ivanjici, Nišu, Pančevu i Užicu.

»INTER BELA« d.o.o. u svom prodajnom programu nudi proizvode renomiranih proizvođača i distributera rezervnih delova iz Evrope:
MAHLE, MONARK, DIESEL TEHNIC, BEHR, LUK, ZF, HELLA, WAPCO, WEBASTO, DPH, CONTINENTAL, OPTIBELT, INA, FAG (Nemačka), EURORICAMBI (Italija), ISKRA, AGIS (Slovenija), KAMAR (Poljska), FAE, Fersa i Air Fren (Španija), Smarttech (Turska) i dr. kao i domaćih proizvođača: COBEST, FAD, FAP, FKL, PROLETER, AUTOVENTIL i dr.  

 

Povratak na: Auto delovi Čačak