RESTORAN LASTINO GNEZDO DVA

Adresa: Donja Bela Reka, Bor
Bor Telefon: 065/838-55-74
Telefon: 063/814-78-33
Telefon: 030/474-782
Web: www.lastinognezdo.com
4/ 5stars

Restoran "Lastino gnezdo" iz Donje Bele Reke je ortačko ugostiteljska radnja osnovana daleke 1966. godine. O.U.R Lastino gnezdo je osnovana kao porodična firma i takva je ostala do danas.

Od male seoske kafane u kojoj smo počeli, marljivim radom, kvalitetom i uspehom tokom tri generacije, a sve u cilju prlagođavanja sve zahtevnijem tržištu, mi smo naš posao fokusirali na rad na terenu.
Danas se možemo pohvaliti, a sa time se i naši gosti moraju složiti, da imamo jedan od najlepših šatora sa najlepšom dekoracijom i najljubaznijim osobljem na Balkanu.

Za eksperte našeg tima bukvalno svako mesto, livada, dvorište ili polje je pogodno za postavljanje luksuzno opremljene i dekorisane šatorske banket sale. Nema tog prostora koje naš tim ne može ukrasiti, prilagoditi i obogatiti prema Vašim i potrebama vaših gostiju.

Iza nas je na stotine prelepih veselja, zadovoljnih domaćina, mladenaca i gostiju. Vaše je samo da nas pozovete, birate i zahtevate od nas, a mi ćemo se potruditi da svaku Vašu želju i zahtev svakog vašeg gosta ispunimo na obostrano zadovoljstvo !!!

 

Povratak na: Restorani Bor