Član 10 godina

B&B VILA VIDIKOVAC - HOTELSKI SMEŠTAJ

Restorani Aranđelovac

Adresa: Josifa Pančića 97, Aranđelovac
Viber: 064/22-77-534
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Parking Parking
Ako planirate odmor u prirodnom okruženju, odaberite najsavršeniju lokaciju i uobličite savršeni doživljaj.

Upravo to vas čeka u B&B vili "Vidikovac" koja je smeštena na obroncima Bukulje, okružena prelepim šumama četinara i listopadnog drveća.

Sama zgrada je prelep objekat hotelskog stila koji je moderno izgrađen, ali konstruisan da po liku podseća na rezidenciju Dinastije Obrenovića "Staro zdanje".

Bilo da želite da se maksimalno opustite i odmorite u miru i tišini ili ste pak aktivan i sportski tip i privlače vas duge i prelepe šetnje na označenim trim i planinskim stazama po Bukulji, ili ste pak više naklonjeni lovačkim sportovima i želite da iskoristite lovišta puna divljači, ili Garaško jezero idealno za ribolov a i plivanje.

Naše osoblje, uključujući i samog vlasnika će vas dočekati kao najrođenije i ponuditi vam pravo tradicionalno gostoprimstvo.

Nalazimo se na oko 800m udaljenosti od parka Bukovička banja, zatim oko 600m od hotela Izvor koji takođe poseduje i ogroman akva park kao i najbolji wellness centar u našoj zemlji i na kraju 500m udaljenosti od teniskih terena i hale za sportove.

Udahnite svež i zdrav vazduh punim plućima na 400m nadmorske visine, neka vam zelenilo odmori oči dok uživate u maksimalno udobnom smeštaju i brojnim kulinarskim delikatesima i pićima koje nudimo.




FOTO
VIDEO
B&B VILA VIDIKOVAC - HOTELSKI SMEŠTAJ, Josifa Pančića 97, Aranđelovac
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku