ETNO SELO BRESTOVI & VIZIJE

Adresa: Vojvode Stepe bb, Aranđelovac
Aranđelovac Telefon: 034/726-999, 063/7726-019
Telefon: 065/644-54-87, 063/241-144
Fax: 034/726-999
Email: brestovi@mts.rs
Web: www.brestovi.com
4/ 5stars

SMEŠTAJ

Na obroncima planine Bukulje, na oko 350 metara nadmorske visine, nalazi se etno selo "Brestovi i vizija" odakle se pruža pogled na pola Šumadije i Srbije i gde se ukrštaju vazdušna strujanja stvarajući fenomen poznat kao "ruža vetrova".

Šest velelepnih, ekskluzivnih turističkih apartmana nastalo je restauracijom tri originalna šumadijska drvena vajata, starija od dva veka. Između ostalih tu je i kuća Karađorđevog konjušara stara više od dvesta godina, koja je preneta iz sela Junkovci kod Topole.

Šest apartmana sa kapacitetom 20 ležajeva savremeno su opremljeni. Tu su moderne kuhinje u etno stilu, kupatilo sa đakuzijem ili TWC, drveni kreveti i podovi, grejanje na gas, internet, kablovska televizija i još mnogo toga ...

Dvokrevetne sobe poseduju francuski ležaj, TWC, internet konekciju.

App 2-3 osobe: francuski ležaj + 1 klasičan, mini kuhinju sa frižiderom i šporetom sa dve ringle, TWC, internet konekciju.

U sobama i app imaju posteljinu i peškire.

RESTORAN

Srce etno sela Brestovi i vizija, nastalog preuređenjem tri originalna šumadijska drvena vajata, starija od dva veka, na obroncima planine Bukulje, iznad Aranđelovca, čini restoran u kojem danas kuvaju najbolji kuvari u gradu.

Restoran u kojem dominiraju jela nacionalne kuhinje nudi brojne specijalitete od mesa, pripremljene na tradicionalan način, ali i kreativno obogaćene znanjem  i  iskustvom šefa kuhinje.

Iako je, sudeći prema meniju, carstvo gurmanluka, restoran Brestovi nudi velike mogućnosti kombinovanja različitih jela i namirnica, pa za sebe specijalitete mogu naći ili u dogovoru sa šefom kuhinje odabrati i vegetarijanci.

Predivan pogled koji se sa 350 metara nadmorske visine, na kojoj se objekat nalazi, pruža prema pitomim obroncima Šumadije, Kosmaja i Oplenca i mogućnost da se u nekoliko kvalitetnih apartmana koji čine deo kompleksa provede kraći ili duži odmor, dodatni su razlozi da ovaj objekat bude preporučen.

Radno vreme restorana:

svakog dana od 09-23h

 

Povratak na: Apartmani Aranđelovac