FAM AD

Adresa: Jug Bogdanova 42, Kruševac
Kruševac Telefon: 037/411-888
Fax: 037/438-826
Email: office@fam.rs
Web: www.fam.rs
4/ 5stars

Fabrika maziva FAM a.d. Kruševac, osnovana 1966, vodeci je domaci proizvodjac maziva, lider u proizvodnji mazivih masti i specijalnih maziva, ulja za obradu metala, sredstava za antikorozionu zaštitu i sredstava za odmašcivanje i cišcenje sa najvecim trendom rasta proizvodnje i plasmana motornih ulja.
FAM je jedini domaci proizvodjac maziva sa znacajnim izvozom maziva u desetak zemalja Evrope.

Sa jasnom strategijom razvoja i kreativnom vizijom, FAM je postao moderna kompanija sa savremenom proizvodnom opremom i superiornom tehnologijom u skladu sa svim svetskim standardima.

FAM svakodnevno prati potrebe, želje i zahteve svojih korisnika (privrede i stanovništva) i istovremeno modifikuje postojece proizvode i stvara nove. Kao rezultat takvih aktivnosti nastao je veoma bogat proizvodni program od preko 250 razlicitih proizvoda i preko 500 razlicitih pakovanja.

Kontinuitetom poslovne politike FAM-a koja je zasnovana na tržišnoj orijentaciji, primenom dobre proizvodacke prakse, insistiranjem na kvalitetu proizvoda, spremnošcu za saradnju i jakom tehnickom podrškom korisnicima, kao i opredeljenošcu za zaštitu životne sredine, FAM je vec dugo prepoznatljiv kao organizacija od poverenja i takav pristup ostaje prioritet FAM-a i ubuduce.