MOTEL VETRENJAČA

Adresa: Beogradski put bb, Vršac
Vršac Telefon: 013/801-156
Fax: 013/801-155
Email: vetrenjacadoobenst@gmail.com
Web: www.vetrenjaca.co.rs
4/ 5stars

Na magistralnom putu Beograd - Temišvar na ulasku u Vršac iz pravca Beograda smestio se motel Vetranjača.

Objekat koji na prvi pogled pleni dušu i odiše šarmom banatske ravnice.

Na otvorenoj terasi kapaciteta 50 mesta uživaćete u pogledu na banatsku ravnicu ali i na prostor gde se spremaju raznovrsne đakonije i specijaliteti kao što su jagnjetina ispod sača, čorbanac, sarma u glinenom ćupu, roštilj...

Objekat u svom sastavu poseduje i kongresnu dvoranu za 70 osoba, koja može da posluži za sve vrste seminara i promocija.

Naša ponuda se sastoji iz sledećeg: noćenje sa doručkom, polupansion, pansion, organizovanje posete starim vinskim podrumima, upoznavanje znamenitosti Vršca, obilazak Vršačkog brega, Vršačke kule i njenih zidina, obilazak manastira, organizacija đačkih ekskurzija...

SOBE

Motel "Vetrenjača" raspolaže sa 25 soba (3 1/1, 19 1/2 i 3 1/3) koje su opremljene zasebnim regulatorima centralnog grejanja i klimatizacije, TV-om, mini barom i telefonom.

RESTORAN

Restoran u dve odvojene sale poseduje kapacitet od 140 mesta i pruža pravi doživljaj gostima koji mogu da uživaju u gastronomskim čarolijama domaće i internacionalne kuhinje.

VINSKI PODRUM

Vinski podrum rađen po uzoru na stare vinarije raspolaže sa 50 mesta.

Otvorena terasa raspolaže kapacitetom od 50 mesta, pruža izvanredan pogled na banatsku ravnicu.

PARKING

Veliki parking posebno osmišljen i projektovan za teretna vozila omogućiće Vam da bez razmišljanja i muka oko parkiranje uživate u odmoru i čarima našeg motela.

 

Povratak na: Akva parkovi Vršac