Član 5 godina

APARTMANI ŠUMADIJA

Vile Vrnjačka Banja

Adresa: Kneza Miloša 5, Vrnjačka Banja
Viber: 062/80-74-246
Whatsapp: 062/80-74-246
KORISNE INFORMACIJE
Radi 24h Radi 24h
Radi nedeljom Radi nedeljom
Moguć pristup kolicima Moguć pristup kolicima
Pet friendly Pet friendly
Parking Parking
Wifi WiFi
Poslujemo od: 2008.
VRSTE PLAĆANJA
Kartice
Čekovi

Apartmani “ŠUMADIJA”, pripadaju novoj grupaciji ugostiteljsko turistističkih objekata visoke kategorije u Vrnjačkoj Banji. Apartmani se nalaze u vlasništvu Slaviše i Gorice Simić, PP”Gigant” Vrnjačka Banja.  

Apartmani “Šumadija” su građeni u periodu 2007. – 2008. godina i pripadaju ponudi LUX klase, nalaze se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini centralnog banjskog parka i glavne promenade.

Sama zgrada oslikava modernu arhitekturu i dizajn koji se uklapa u inspirativnu priču zelenog banjskog parka i sveže banjske reke koja protiče na par desetina metara od samog objekta “Šumadija”.

Izuzetnom opremljenošću, funkcionalnošću i udobnošću, apartmanski objekat pledira da kvalitetom svojih usluga postane mesto odmora poznatih ljudi našeg vremena iz zemlje i čitave Evrope.SOBE – APARTMANI:  

Svi apartmani – sobe poseduju čajnu kuhinju sa kompletnim posuđem, mini bar sa frižiderom, telefon sa direktnim biranjem brojeva, TV sa preko 50 zemaljskih i satelitskih programa, svaka smeštajna jedinica ima i svoj poseban kolorit, što uz klimu i balkon omogućava uslove za udoban i bezbrižan odmor.SADRŽAJI OBJEKTA “ŠUMADIJA”:

U okviru same moderne zgrade “Šumadija” posetioci apartmana su u mogućnosti da posete stomatologa, parfimerije, butike, banke i osiguranja. Na par metara od samog objekta, okruženi ste vrhunskim restoranima domaće i internacionalne kuhinje, frizerskim muškim i ženskim salonima kao i veoma dobro opremljenom trgovinom dnevnih potrebština. Poslovno-turistički objekat “Šumadija” poseduje i sopstveni parking sa video nadzorom.

U neposrednoj blizini apartmana na samo stotinak metara nalazi se hotel “Merkur”, gde gosti apartmana “Šumadija” mogu koristiti po sopstvenoj želji usluge SPA i WELLNES turizma. Na stotinu metara od objekta nalazi se teren za male sportove, košarku i tokom letnjih meseci veliki luna park. Uz vrnjačku rečicu gosti u jutarnjim časovima mogu koristiti uređene staze za joging. U dogovoru sa osobljem recepcije gostima se može organizovati i relaksaciona masaža dolaskom masera u Vaš apartman. Takođe, osoblje apartmana je u mogućnosti da Vam organizuje i posete manastirima u okolini kao i izlete na planine u okruženju Vrnjačke Banje.

APARTMANI ŠUMADIJA, Kneza Miloša 5, Vrnjačka Banja
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku