AUTO CENTAR DUDIĆ

Adresa: Ibarska 82, Tutin
Tutin Telefon: 020/810-880
Fax: 020/810-880
Email: auto-service-dudic@hotmail.com
4/ 5stars

***NOVO***REGLAŽA TRAPA***PUNJENJE KLIMA***NOVO***

AUTO CENTAR DUDIĆ TUTIN Izet Dudić je učio zanat od 1994. do 1997. godine kod Ferida Imamovića, najpoznatijeg majstora na našim prostorima. U periodu 1997-2004 radio je u Nemačkoj gde je uz vredan rad i trud stekao veliko iskustvo zahvaljujući čemu 2005.godine otvara svoj servis AUTO CENTAR DUDIĆ.

Servis je od početka svog rada, svojim odnosom i kvalitetom usluge stekao poverenje i naklonost svojih mušterija. Svaki zaposleni ima svoja zaduženja i maksimalno se trudi da ih do kraja ispuni. Serviseri koji rade na Vašem autu će odgovoriti na svako pitanje koje im postavite i iskoristiti svaku dodatnu informaciju koju im pružite o stanju vozila.

U AUTO CENTRU DUDIĆ se prema svakom automobilu ophodimo sa pažnjom i odgovornošću kao da je naš. Uz najsavremeniju opremu i alate servisiramo i popravljamo sve vrste automobila, a specijalizovani smo za brendove : MERCEDES, BMW, VOLKSWAGEN i AUDI.

AUTO CENTAR DUDIĆ takođe radi auto dijagnostiku svih vozila kao i sve vrste vulkanizerskih usluga na savremenim mašinama marke - HOFMAN -. Iza kvaliteta svakako stoji dugogodišnje iskustvo i stručnost. Raspitajte se, lako ćete pronaći zadovoljne mušterije. Sa zadovoljstvom očekujemo Vašu posetu i priliku da servisiramo Vaš automobil.

Pružite Vašem vozilu najbolje, dođite u AUTO CENTAR DUDIĆ !

 

 

Povratak na: Auto servisi Tutin