ALUMINIJUM I PVC SIMONTAL

Aluminijum i PVC Stara Pazova

Adresa: Vuka Karadžića 71, Stara Pazova
Facebook

SIMONTAL je firma za proizvodnju i ugradnju PVC I ALU stolarije.


Naša firma, SIMONTAL, fokusira se na to da krajnji korisnici naših usluga budu zadovoljni kvalitetom proizvoda, izradom pozicija, montažom i servisom.

Mi smo porodična manufaktura sa dugom istorijom, specijalizovana za proizvodnju i ugradnju PVC i aluminijumske stolarije. Naša reputacija zasnovana je isključivo na vrhunskom kvalitetu materijala, izrade i ugradnje proizvoda, uključujući komarnike, roletne, unutrašnje podprozorne daske i spoljne okapnice. Tokom godina, realizovali smo brojne projekte širom Republike Srbije, obuhvatajući prozore, vrata, svetlarnike, pregrade, komarnike, roletne i polustrukturalne fasade.

Naš cilj je da se istaknemo kao lideri u industriji, te smo zato odabrali da nam moto bude "kvalitet i samo kvalitet". Našu posvećenost kvalitetu potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata. U narednim odeljcima, imaćete priliku da se detaljnije upoznate sa našim proizvodima i materijalima sa kojima radimo. Nadamo se uspešnoj saradnji.

Sa više od 15 godina iskustva, kontinuirano učimo i napredujemo sa svakim novim projektom. Počevši od manjih projekata u privatnim domaćinstvima, sada smo sposobni da se nosimo i sa velikim projektima za srednja i velika preduzeća, zahvaljujući našem uspešnom timu.

ALUMINIJUM I PVC SIMONTAL, Vuka Karadžića 71, Stara Pazova
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 08:00 - 18:00
Utorak 08:00 - 18:00
Sreda 08:00 - 18:00
Četvrtak 08:00 - 18:00
Petak 08:00 - 18:00
Subota 08:00 - 18:00
Nedelja Ne radimo