• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 5 godina

  ZTR FILIĆ

  Aluminijum i PVC Smederevo

  Adresa: Kolarska 272, Smederevo
  Faks 026/660-880
  Website: www.filic.rs
  Whatsapp: 065/28-28-050
  Facebook Instagram
  KORISNE INFORMACIJE
  Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
  Dostava Dostava
  Izlazak na teren Izlazak na teren
  Poslujemo od: 14.05.1987.

  NAJPOVOLJNIJE CENE ZA VAŠE FASADNE LAJSNE, DEKORACIJE, TAPETE I STIROPOR LAJSNE!

  Naša zanatsko trgovinska radnja "FILIĆ" bavi se prodajom, proizvodnjom i ugrađivanjem svih vrsta dekorativnih elemenata od gipsa, betona i stiropora. Takođe izrađujemo i prodajemo idejna rešenja i radimo 3D kompjutersku vizuelizaciju za kompletne enterijere i spuštene plafone, kao i za podne ploče, eksterijer, fasadne elemente i fasade.

  Naše ime i dobar glas širi se zahvaljujući armiji zadovoljnih klijenata koje smo uslužili tokom godina i čije zadovoljstvo ostaje naša glavna motivacija ka daljem rastu i razvoju. Tu smo za sve naše klijente već punih dvadeset i pet godina, a pored zadovoljstva naših mušterija još jedan dokaz našeg kvaliteta je nagrada za NOVU VIZURU koju smo osvojili na Međunarodnom sajmu građevinstva SEEBBE 2012.

  Naš tim sastoji se od oko tridesetoro iskusnih stručnjaka u svom poslu koji prate sve najnovije razvoje u našem polju.

  Proizvodni prostor naše radnje iznosi nekoliko hiljada m2 i tu proizvodimo najraznovrsnije elemente za dekoraciju poput postolja, ravne i okrugle stubove, lajsne - prateće, ugaone, ravne, sa ornamentima, medaljone, konzole i sakrivače svetla, rozete, veštački kamen, ograde u baroknom stilu, fontane, žardinjere, skulpture, podne ploče BEHATON sistema, FILIĆ fasade za poneti i još mnogo toga. Takođe izrađujemo elemente po nacrtu ili skici.

  Sve iz naše proizvodnje može se urediti po vašoj želji zahvaljujući našem operativnom delu u kome vršimo projektovanje, nadzor, ugradnju uz punu kompjutersku vizuelizaciju vašeg prostora.

  Takođe prodajemo i ugrađujemo obloge za plafon od stiropora kao i visoko kvalitetne i privlačne dekorativne obloge od tekstila koje poseduju termoizolacione karakteristike. Tu su i spušteni deko plafoni, pregradni zidovi, oblaganje za vaša potkrovlja sa izolacijom ili bez, lepkovi, kompletni KNAUF sistemi, završni materijali i drugo.

  Uredite svoj poslovni ili stambeni prostor na najbolji način - posetite našu radnju u Kolarskoj 272 u Smederevu i u Mis Irbijevoj 2d u Beogradu i mi ćemo vam pružiti najbolje usluge uz idejnu i tehničku pomoć.

  RADNO VREME
  Ponedeljak 07:00 - 20:00
  Utorak 07:00 - 20:00
  Sreda 07:00 - 20:00
  Četvrtak 07:00 - 20:00
  Petak 07:00 - 20:00
  Subota 07:00 - 20:00
  Nedelja Ne radimo