• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • ZTR FILIĆ

  Aluminijum i PVC Smederevo

  Adresa: Kolarska 272, Smederevo
  Telefon: 026/660-700
  Faks 026/660-880
  Website: www.filic.rs

  Vršimo prodaju fasadne dekoracije, fasadne lajsne, stiropor lajsne i tapete po veoma povoljnim cenama !

  Z.T.R. „FILIĆ“ je privatna firma osnovana 14.05.1987. godine, i jedna je od prvih koja se profesionalno bavi proizvodnjom, prodajom, i ugradnjom dekorativnih gipsanih, betonskih i stiropor elemenata, prodajom, izradom idejnih rešenja i kompjuterskom 3D vizuelizacijom, spuštenih plafona i kompletnih enterijera, eksterijera, podnih ploča, fasada i fasadnih elemenata.

  Naša najbolja reklama su preporuke koje nam daju motiv za dalje usavršavanje i uspešnost u poslovanju, kao i razvijanje novih proizvodnih programa.Priznanje kvaliteta je veliki broj zadovoljnih klijenata i opstanak na trzištu protekle dve i po decenije, a o  profesionalnosti i inovativnosti svedoči i nagrada za NOVU VIZURU Međunarodnog sajma građevinarstva  SEEBBE u Beogradu 2012.godine.

  U sastavu firme radi tridesetak stručno osposobljenih ljudi koji idu u korak sa najnovijim dostignućima tehnike. Sopstvena proizvodnja na nekoliko hiljada kvadrata površine nudi širok izbor dekorativnih  elemenata: okruglih i ravnih stubova, kapitela, postolja, ugaonih i pratećih lajsni (ravnih i sa ornamentikom), rozeta i medaljona, konzola i skrivača svetla, veštačkog plastificiranog kamena, barok ograda, stubova, žardinjera, fontana, figura, BEHATON podnih ploča, atestiranog i patentiranog sistema FILIĆ Fasada Za Poneti  i izradu elemenata po skici ili nacrtu.

  Sve što se može naći u našem proizvodnom programu, upotpunjeno je operativnim delom firme za projektovanje, nadzor i ugradnju, kao i kompjuterskom vizuelizacijom prostora koji uređujemo po želji investitora. U našem programu je i prodaja i ugradnja plafonskih obloga od stiropora i zidnih tekstilnih obloga visokih dekorativnih i termoizolacionih karakteristika, spuštenih deko plafona, lakih pregradnih zidova, oblaganje potkrovlja sa i bez izolacije kao i kompletnog „KNAUF“ sistema, lepkova ispuna i završnih materijala. Ukoliko želite da uredite Vaš stambeni ili poslovni prostor, pozovite nas ili posetite u našim izložbeno-prodajnim salonima u Smederevu ul. Kolarska 272 ili u Beogradu ul. Mis Irbijeva 2d, gde možete dobiti pomoć u idejnom i tehničkom pogledu.