LIBRA TRADE

Adresa: Naselje Aerodrom 12, Ruma
Ruma Telefon: 022/472-591
Email: libra.trade@yahoo.com
Web: www.libra-trade.com
4/ 5stars

Firma "LIBRA TRADE" je osnovana februara 2006. godine sa ciljem da klijentima pruži najkvalitetniju uslugu u proizvodnji PVC i ALU stolarije.

Kako nam je cilj, od prvog dana poslovanja pa do danas, da naši klijenti budu zadovoljni tako smo se opredelili za PVC profile vrhunskog nemačkog proizvođača "REHAU", čiji smo autorizovani zastupnici, kao i aluminijumske profile grčkog proizvođača "ELVIAL".

U mogućnosti smo da klijentima ponudimo veliki izbor prozora, balkonskih, ulaznih i garažnih vrata, portala, pregrada, izloga, kliznih stena, zastakljivanje terasa kao i prateći program: roletne, komarnike, venecijanere, trakaste zavese, podprozorske daske i okapnice i dr.

PVC stolariju izrađujemo u beloj boji i boji drveta (mahagoni, zlatni hrast, tamni hrast), a aluminijumsku stolariju u standardnoj beloj, braon i sivoj (eloksirani aluminijum) boji, mada po želji kupca možemo je izraditi i u drugim bojama (boja drveta i dr.).

U proizvodnji stolarije koristimo okove "Siegenia-Aubi" (za PVC) i "Stublina" (za aluminijum), a za zastakljivanje u ponudi imamo stakla različitih tipova poput standardnog flot stakla, niskoemisionog stakla (Low-E), stakla koja su u funkciji zaštite od toplotne energije (ClimaGuard Solar ili "četiri godišnja doba"), stakla punjena argonom, stakla u boji (parsol i stopsol), sigurnosna stakla (kaljeno, laminirano i pamplex), ornament stakla (griz, delta, skrin i dr.), peskirano staklo i dr. Termopani koje ugrađujemo su dvoslojni i troslojni.

"REHAU" je vrhunski proizvođač PVC profila, prisutan u čak 54 zemlje, svojom izrazitom inovativnošću i visokom pouzdanošću  sebi dugoročno obezbeđuje prednost u odnosu na konkurenciju.

Prednosti modernih prozora i vrata izrađenih od ‘’REHAU’’  profila su:

-termoizolacija (prednosti - redukovana potreba za toplotnom energijom, samim tim i niži troškovi grejanja i smanjena emisije CO2, ravnomerna raspodela temperature u prostoriji, smanjena pojava promaje)

-zvučna izolacija (prednosti - mimalno optrerećenje usled buke, poboljšan osećaj prijatnosti, izrada prozora sa standardnim profilima – nisu potrebna posebna rešenja, primena specijalnih stakala i zvučna zaštita do Rw,P = 47 dB)

-protivprovalna zaštita - (prednosti - sigurni prozori i vrata zbog specijalne ručice, okova i stakla, optimizovana geometrija profila u cilju povećanja protivprovalne zaštite, omogućena primena ojačanih okova i ispitana klasa otpornosti WK 1 – 3)

-jednostavna nega i održavanje – (prednosti-glatka, nepropusna HDF-površina (High-Definition-Finishing), postojanost vrednosti prozora i vrata zbog visoko kvalitetnog materijala i izuzetan izgled i nakon puno godina).

U ponudi "REHAU" profila su sledeći sistemi:

- Ecosol-Design
- Synego
- Geneo
- Euro-Design 70
- Brillant-Design sistem za podizno-klizna vrata
- Geneo sistem za podizno-klizna vrata
- Brillant-Design
- Euro-Design 86 plus i dr.

"ELVIAL" je jedna od najbrže rastućih fabrika koja se bavi ekstruzijom aluminijumskih profila, na Grčkom i evropskom tržištu. "Elvial" razvija, proizvodi i distribuira napredne aluminijumske sisteme za jednostavne i složene artihektonske primene.  

Ovaj prenomirani proizvođač postavlja standarde, razvija se u modernu tehnološki naprednu organizovanu firmu, posvećenu kupcima.

Među mnogobrojnim sistemima koje "ELVIAL" ima u ponudi izdvojićemo one koje mi najviše koristimo u proizvodnji već navedenih proizvoda:

- Serija 2000 – Benefit – sistem aluminijuma bez termoprekida
- Serija 3100 – klizni sistem
- Serija 4500 – Creation – sistem aluminijuma bez termoprekida
- Serija 5200 – Status – sistem aluminijuma sa termoprekidom.

Naša misija je da klijentima odgovorimo na njihove potrebe u smislu vizuelnog, funkcionalnog i energetskog izgleda spoljašnjosti objekta.

Uz kvalitetan repromaterijal, visok kvalitet izrade i montaže i naš trud i dosadašnje iskustvo, kao i pristupačne cene idemo ka  krajnjem cilju, a to je zadovoljan klijent čija je preporuka najbolja reklama. I tako već 10 godina…….na istoj adresi – u Rumi, Naselje Aerodrom bb.

Posetite naš web sajt: www.libra-trade.com ili nas kontaktirajte telefonom na broj 063/520-360, a putem mejla na libra.trade@yahoo.com

 

Povratak na: Aluminijum i PVC Ruma