• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 5 godina

  STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR DIMITRIJE STOJANOVIĆ

  Stomatološke ordinacije Požarevac

  Adresa: Bratstva i jedinstva 7, lokal 1, Požarevac
  Whatsapp: 063/891-61-96
  Facebook Instagram
  KORISNE INFORMACIJE
  Parking Parking
  Poslujemo od: 2012.

  Savremeno opremljena stomatološka ordinacija "Dr Dimitrije Stojanović" nalazi se u užem centru Požarevca, ul. Bratstva i Jedinstva 7, lokal br. 1, u neposrednoj blizini Više tehničke skole, u novoizgrađenom stambeno-poslovnom objektu.

  Usluge koje pruža ova ordinacija zasnivaju se na kvalitetnom i stručnom radu, i praćenju najnovijih svetskih trendova i dostignuća.

  Stomatološka ordinacija "Dr Dimitrije Stojanović" brine o svojim pacijentima, njihovom oralnom zdravlju i pruža im kompletan stomatološki tretman po najvišim svetskim standardima.

  U ordinaciji o Vašim zubima se brine mlad i ambiciozan stomatolog udružen sa iskusnim specijalistom oralne hirurgije.

  Moderno opremljena ordinacija, vrhunska usluga, stručnost i brižljiv pristup pacijentu, osnovni je moto ove stomatološke ordinacije.

  Zastupa visoke standarde kada je u pitanju dijagnostika i operativa iz oblasti stomatologije.

  Sublimirajući iskustvo i dugogodišnju praksu sa elanom, znanjem i ambicijom, predložiće Vam najbolje rešenje za Vaše probleme i pružiti usluge koristeći najnovije i najkvalitetnije materijale u savremenoj stomatologiji. Nakon pregleda i izrade rendgen snimka, analiziraćemo stanje Vaših zuba i pažljivo odrediti plan i tok lečenja.

  U ordinaciji "Dr Dimitrije Stojanović" bićete dočekani sa osmehom i pažnjom posvećenih stručnjaka, što će Vam pružiti osećaj sigurnosti. U ambijentu, koji je projektovan po merilima savremene obrade i opremljenosti, osetićete toplinu i prijatnost ovog prostora.

  Mi smo tu zbog Vas, zato nas posetite. Biće nam zadovoljstvo i čast da o osmehu Vas i Vaših najbližih brine stomatološka ordinacija "Dr Dimitrije Stojanović".

  FOTO
  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku
  RADNO VREME
  Ponedeljak 14:00 - 20:00
  Utorak 09:00 - 14:00
  Sreda 14:00 - 20:00
  Četvrtak 14:00 - 20:00
  Petak 09:00 - 14:00
  Subota Ne radimo
  Nedelja Ne radimo