STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR DIMITRIJE STOJANOVIĆ

Adresa: Bratstva i jedinstva 7, lokal 1, Požarevac
Požarevac Telefon: 012/710-07-49
Telefon: 063/891-61-96
Email: dr.dimitrije.stojanovic@gmail.com
Web: www.stomatologija-pozarevac.com
4/ 5stars

Savremeno opremljena stomatološka ordinacija "Dr Dimitrije Stojanović" nalazi se u užem centru Požarevca, ul. Bratstva i Jedinstva 7, lokal br. 1, u neposrednoj blizini Više tehničke skole, u novoizgrađenom stambeno-poslovnom objektu.

Usluge koje pruža ova ordinacija zasnivaju se na kvalitetnom i stručnom radu, i praćenju najnovijih svetskih trendova i dostignuća.

Stomatološka ordinacija "Dr Dimitrije Stojanović" brine o svojim pacijentima, njihovom oralnom zdravlju i pruža im kompletan stomatološki tretman po najvišim svetskim standardima.

U ordinaciji o Vašim zubima se brine mlad i ambiciozan stomatolog udružen sa iskusnim specijalistom oralne hirurgije.

Moderno opremljena ordinacija, vrhunska usluga, stručnost i brižljiv pristup pacijentu, osnovni je moto ove stomatološke ordinacije.

Zastupa visoke standarde kada je u pitanju dijagnostika i operativa iz oblasti stomatologije.

Sublimirajući iskustvo i dugogodišnju praksu sa elanom, znanjem i ambicijom, predložiće Vam najbolje rešenje za Vaše probleme i pružiti usluge koristeći najnovije i najkvalitetnije materijale u savremenoj stomatologiji. Nakon pregleda i izrade rendgen snimka, analiziraćemo stanje Vaših zuba i pažljivo odrediti plan i tok lečenja.

U ordinaciji "Dr Dimitrije Stojanović" bićete dočekani sa osmehom i pažnjom posvećenih stručnjaka, što će Vam pružiti osećaj sigurnosti. U ambijentu, koji je projektovan po merilima savremene obrade i opremljenosti, osetićete toplinu i prijatnost ovog prostora.

Mi smo tu zbog Vas, zato nas posetite. Biće nam zadovoljstvo i čast da o osmehu Vas i Vaših najbližih brine stomatološka ordinacija "Dr Dimitrije Stojanović".

Radno vreme:

Ponedeljak, sreda, četvrtak: 14:00 - 20:00h
Utorak, petak: 09:00 - 14:00h