PET SHOP MDM FOXY

Adresa: Zmaj Jove Jovanovića 5, lokal 5, Pančevo
Pančevo Telefon: 062/403-300
4/ 5stars

MDM Foxy d.o.o. u svojim prodajnim objektima (MDM Foxy u Zmaj Jove Jovanovića 5 i MDM Foxy 1 u Miloša Obrenovića 7) poseduje celokupan asortiman za Vaše kućne ljubimce – pse, mačke, ptice, ribice i glodare.

U ponudi se nalazi:

– Premil granularna hrana za pse i mačke
– Josera granularna hrana za mačke i pse
– konzervirana hrana i u obliku salame za pse i
   mačke
– poslastice, vitamini i minerali
– kozmetika za kućne ljubimce
– garderoba za pse
– oprema za kućne ljubimce
– domaća i uvozna hrana za ptice, ribice i glodare,
   oprema za ptice ribice i glodare (MDM Foxy 1)
– poslastice, vitamini i minerali za ptice, ribice i
   glodare (MDM Foxy 1)
– akvarijumske ribice i akvaristika (MDM Foxy 1).

MDM Foxy se nalazi u samom centru grada, u Ulici Zmaj J. Jovanovića 5, a MDM Foxy 1 u Miloša Obrenovića 7, preko puta dispanzera. U ovim malim, ali toplim i prijatnim lokalima možete pronaći bogatu ponudu hrane i prateće opreme za pse i mačke, hrane za papagaje, ribice i glodare.

U ponudi je celokupan asortiman domaće granularne hrane Premil (u originalnim pakovanjima od 1kg, 3kg, 10 kg i 15 kg) i inostrane Josera hrane, koje su, zahvaljujući odličnom kvalitetu, postale deo domaćeg i stranog tržišta.

Ukoliko vaši mezimci više vole hranu u obliku komadića mesa i pašteta, za njih je obezbeđena hrana iz Italije, Nemačke i Mađarske. Za istančan ukus maca i u jednom i u drugom pet shop-u u Pančevu možete pronaći i sosiće sa komadićima mesa.

Pored ukusnih Purininih i Triksijevih poslastica, u ponudi su i garderoba za pse, povodnici, četke, furminatori, makazice, šamponi, parfemi i ostali kozmetički proizvodi za negu kože i dlake, futoški i ruski vitamini i minerali, kao i razne igračke, posipi za mačke… I sve to po veoma pristupačnim cenama.

U pet shop-u MDM Foxy 1 u ponudi je veliki izbor akvarijumskih ribica, puževi, rakovi. Tu se nalaze akvarijumi, akvarijumske kugle, kao idodatna opremaza akvarijume.

U MDM Foxy u Pančevu možete dobiti i odgovore na pitanja u vezi sa ishranom i dresurom vaših ljubimaca. Bićete uvek dočekani s osmehom. A za verne mušterije pripremljeni su i pokloni.

Na Vama je samo da nas posetite na dobro poznatim adresama:
Zmaj Jove Jovanovića 5, Pančevo, i Miloša Obrenovića 7, Pančevo.
Dobro došli!

Vaš Pet shop MDM Foxy, Pančevo

 

Povratak na: Pet shop Pančevo