KINESKI RESTORAN MAKAO

Adresa: Novosadskog sajma 27/a, Novi Sad
Novi Sad Telefon: 062/424-764
Telefon: 021/424-746
Web: www.makao-bg.com
4/ 5stars

KINESKI RESTORAN MAKAO Vam otkriva egzotičnost i specifičnost kineske kuhinje, pripremom raznovrsnih specijaliteta.

Rezervacije i besplatna dostava na kućnu adresu - 011/3236-631!

Vikendom popust 10%!!!

Kineska kuhinja - trpeza jedne petine čovečanstva.

Specijalno za Vas jela pripremaju vrhunski kineski kuvari.
Kineska kuhinja je tokom vekova postojanja postala, sama po sebi nezaobilazan deo kineske kulture, ne samo u toj mnogoljudnoj zemlji, već i u celom svetu, pa tako i u našoj zemlji. Karakteristika ove kuhinje je kombinacija različitih ukusa, boja i mirisa. U kineskoj kulturi hrana je sredstvo za postizanje zdravlja i umetnost simbolike.Služe se crne alge koje simbolizuju bogatstvo, jaja za plodnost, a piletina za dobar brak. Konzumiranje raznovrsne hrane u većim količinama i u svim kulinarskim kombinacijama, jedna je od komponenti ovdašnje kulture življenja.

Pre osam godina, u centru grada, nedaleko od Vukovog spomenika, u ulici Starine Novaka 7a, otvoren je MAKAO I. Raspolaže sa dve sale, kapaciteta do 50 mesta. Sale su opremljene klima uređajima. Ponuda restorana zasniva se na specijalitetima kineske kuhinje, morskih plodova koje spremaju iskusni kineski kuvari koji su svoj zanat i izučili u primorskom delu Kine. Nakon ugodne šetnje tašmajdanskim parkom ili nakon rekreativnih aktivnosti u obližnjem sportskom centru, svratite u MAKAO I, gde će vas dočekati ljubazno osoblje i potruditi se da uživate u našim specijalitetima i ugodnim taktovima tradicionalne kineske muzike.

Nanese li Vas put ka Rakovici, ne propustite da posetite MAKAO II, drugi restoran u našem lancu restorana. Nalazi se u ulici Pere Velimirović 7. Kapaciteti ovog restorana su veći u odnosu na prethodni. Raspolaže sa dve sale koje primaju oko 60 gostiju, a poseduje i baštu sa 44 mesta. Enterijer restorana obogaćen je raznolikim kineskim vazama i slikama sa tradicionalnim kineskim motivima.Restoran je opremljen klima uređajima. Iskusni kineski kuvari i poznavaoci kineske kuhinje, ponudiće Vam bogat meni koji se sastoji od specijaliteta na bazi morskih plodova, piletine, svinjetine, pačetine. I na kraju počastite sebe pohovanom čokoladom, omiljenim dezertom naših gostiju.

Ukoliko Vas put navede preko Save, predlažemo Vam da posetite naš restoran Makao & Žuto more u Zemunu.Restoran se nalazi u ulici Prve pruge broj 8, na tzv granici Novog Beograda i Zemuna. Telefon je 011/31-929-31. Ovaj restoran poseduje isti kvalitet kao i svi naši restorani. Iskusni kineski kuvari i poznavaoci kineske kuhinje, ponudiće Vam bogat meni koji se sastoji od specijaliteta na bazi morskih plodova, piletine, svinjetine, pačetine.

Ukoliko ste kod kuće, ili kod prijatelja, a želite da jedete, i tu su Vam MAKAO restorani na raspolaganju, budući da vrše i besplatnu dostavu na kućnu adresu. Vi pozovite naše brojeve telefona i poručite, a mi dovozimo u dogovoreno vreme.

MAKAO BEOGRAD