RESTORAN BABIKO EX

Adresa: Cara Lazara 474, Čitluk, Kruševac
Kruševac Telefon: 037/692-702
Telefon: 063/77-30-968
Telefon: 065/953-86-19
Web: www.babikoex.rs
4/ 5stars

Zadovoljstvo je predstaviti Vam ekskluzivni prostor za sve vidove proslava: od sada u nasem gradu imate mogućnost da vaš srećan trenutak protekne u lepom prijatnom ambijentu kakav je Babiko ex.


Organizujemo svadbe, ispraćaje, krštenja, svečane ručkove, proslave i ostale svečanosti.
Nudimo vam najpovoljnije cene, originalne ideje i kvalitetnu uslugu bilo da organizujete klasičnu žurku, kulturno dešavanje, modnu reviju, likovnu izlozbu, tematsko veče, promociju, proslavu vaše firme i dr.

Svaku proslavu koju organizujemo prilagođavamo Vašim željama i potrebama. Sala za proslave zadovoljava sve zahteve: od enterijera, modernog stila, savremene kuhinje, svetlosnih efekata i sl.


Osim za različite vrste proslava sala se može preurediti i prilagoditi poslovnim svrhama. Tako se u našem prostoru mogu održavati prezentacije i promocije, konferencije za stampu, poslovni ručkovi i večere, banketi i kokteli...
Vaše srećne trenutke učinicemo ne zaboravnim.

Ketering

Kada vaša organizacija ima potrebu da upriliči neku svečanost i pri tome zahteva isključivo vrhunski kvalitet posluženja, slobodno se možete obratiti radi informacija i saveta.

Sa našim stručnim timom možete dogovoriti sve što je za vas od značaja. Vreme dostave i usluge, količinu i vrstu hrane i posluženja, dodatne elemente usluge (profesionalno osoblje, stolovi, čaše, stoljnaci…) kao i sve što bi za vas moglo biti interesantno i potrebno.

Oko svakog aspekta usluge možemo se dogovoriti i prilagoditi je vašim najrazličitijim zahtevima. Moguće su i manje dostave za privatne proslave.

 

Povratak na: Ketering Kruševac