SVEČANA SALA DRAGOVANJE

Adresa: Adrani 296b, Kraljevo
Kraljevo Telefon: 065/559-00-44
4/ 5stars

Svečana sala "Dragovanje" u Adranima kod Kraljeva kao svečana sala za organizaciju raznih vrsta svečanosti posluje već više godina.

Dugogodišnja predanost radu, doprinela je da sala zadobije poverenje klijenata.

Danas je, zahvaljujući tom poverenju, jedna od najboljih i najposećenijih svečanih sala ove vrste na teritoriji Kraljeva i okoline.

Objekat je izgrađen po najvišim standardima.

Eksterijer karakteriše moderan dizajn pravih i svedenih linija, dok enterijer zahvaljujući neutralnim bojama odiše toplinom i elegancijom.

Svečana sala raspolaže sistemima klimatizacije, ventilacije i grejanja, koji garantuju prijatnu atmosferu, potpuni ugođaj i mogućnost organizovanja svečanosti tokom cele godine, apartmanom za mladence, igraonicom za decu koja se iznajmljuje za proslave gde decu za vreme proslava čuva vaspitačica, petostranom terasom i baštom ispred sale, profesionalnom mašinom za teški dim (šetnja među oblacima) i balončiće, kao i velikim parkingom za 200 i više vozila.

Gostima su na raspolaganju usluge keteringa i kompletnog inventara.

Obavljamo kompletnu dekoraciju proslava.

Osoblje prijateljski raspoloženo, uvek su spremno da udovolji svim željama klijenata, izađe im u susret u pogledu posebnih zahteva i svojim savetima pomognu u organizovanju svih detalja.

Osoblje se godinama trudi da pronađe i ostvari dobru poslovnu saradnju sa dobavljačima najkvalitetnijih namirnica, u cilju pripremanja specijaliteta koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Jela se pripremaju isključivo od svežih namirnica, po standardima za zdravo i bezbedno pripremanje hrane u ugostiteljstvu.