• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 10 godina

  RESTORAN DEDINJE

  Restorani za svadbe Kragujevac

  Adresa: Kraljevačkog bataljona 193, Kragujevac
  Facebook Instagram
  KORISNE INFORMACIJE
  Radi 24h Radi 24h
  Radi nedeljom Radi nedeljom
  Parking Parking
  Poslujemo od: 26.02.2007.

  RESTORAN DEDINJE svojim brojnim sadržajima, prijatnim ambijentom i sa veoma ljubaznim osobljem. Otvara širom svoja vrata svim gostima koji žele da se odmore i pri tom da sa sobom ponesu deo lepog ambijenta, uz raznovrsnu i kvalitetnu uslugu. Način na koji osoblje komunicira sa gostima motela je jedan od povoda koji goste vraća ponovo u naš dom, u kome stičete utisak kao da je vaš.

  Restoran Dedinje je počeo sa radom 26.02.2007.god. nalazi se na magistralnom putu Kragujevac-Kraljevo, Čačak na 4km od centra grada Kragujevca u vlasništvu je Staniše Arsenijevića.

  Restoran Dedinje trenutno raspolaže sa prostorijama koje zauzimaju 480 m². U njemu je trenutno zaposleno preko 30, veoma ljubaznih radnika i radnica, koji zajedno sa vlasnicima i našim gostima čine jednu veliku porodicu koja raširenih ruku dočekuje i zbrinjava sve svoje nove članove.

  Objekat je nove izgradnje i savremenog tipa. Raspolaže sa restoranskim delom delom za prenoćišta 16 soba i 2 apartmana (tv, kablovska, klima, c-grejanje, kupatilo, net, mini bar, room-servis) Restoran Dedinje je kapaciteta do 200 mesta plus 80 mesta u letnjoj bašti. Sjajni domaći, strani specijaliteti, veliki izbor kako stranih tako i domaćih pića pomešani sa prijatnim ambijentom doprineće da vaše raspoloženje i užitak budu na visokom nivou. Restoran nudi veliki broj etno specijaliteta (sjenički sir i kajmak, zlatiborski pršut, njeguška pršuta, vrela pogača, gibanica sa zeljem, kiselo mleko, proja, projanica), kao i domaća gotova jela od kojih ostajete bez reči. Specijaliteti ispod sača su ono što će mnogi gosti pamtiti i prepričavati. Za riblje sladokusce nudimo i riblje specijalitete. Sve ovo sa velikim izborom salta i deserta će biti ubrzo servirano na vašem stolu zahvaljujući briznom i ljubaznom osoblju restorana Dedinje.

  Restoran Dedinje je slobodan za sve vaše poslovne i porodicne skupove, ( kablovskom TV, klimom, ventilacijom, centralnim grejanjem, internet vezom…)

  Restoran Dedinje raspolaže sa 16 soba i 2 apartmana. Koje možete koristiti za: dnevni boravak, prenoćište, prenoćište sa doručkom, prenoćišta sa polupansionom i punim punim pansionom. Apartmani i sobe DEDINjE su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Svi apartmani i sobe sadrže: kupatila sa toaletima, TV aparate sa kablovskom, klimu, telefon, internet, room servis.

  Restoran Dedinje nudi opciju da organizujete svoje svečane proslave, bankete, venčanja, svadbe, rođendane, krštenja do 200 mesta, sa parkingom (video nadzor) za vaša vozila.

  Dugogodišnja tradicija je glavana preporuka što se tiče ovih usluga o tome i govore preko 100 proslava u toku godine. Te otuda je i nastao slogan : ZA ONE KOJI ŽELE VIŠE !!!


  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku