РЕСТОРАН КАМЕЛ

Адреса: Карађорђев трг 100, Зрењанин
Зрењанин Телефон: 023/530-270
4/ 5stars

Ресторан располазе са 130. места, делом у  сали, опремљеној у стилу галерије, са кадровима Зрењанина на уметничким сликама,а делом у амбијенту затворене зимске баште, са погледом на парк. У току лета гостима је на располагању и отворена баста.

Ресторан у свом асортиману нуди широк избор јела,углавном,традиционалне кухиње, као и богату понуду домацих и страних пића.Оно сто нашу кухињу чини специфичном и другачијом је богатство обилног оброка  врхунског квалитета, рафинирано избалансираног укуса,који задовољава све стандарде Закона о безбедности хране ( имплементација ХАЦЦП система).

Поред свакодневних пословних и породичних ручкова,организујемо све врсте прослава и других сличних окупљања,исхрану спортиста,исхрану за учеснике сајмова и спортских манифестација ,свечане ручкове и вечере,кетеринге,коктел партије,промоције и сл.Гости нашег ресторана су биле многе лицности дипломатског,спортског,уметничког,културног и научног естаблишмента.

С поносом истичемо да смо помагали , као донатор и спонзор, да се организују и реализују, бројне спортске,културне,образовне и добротворне манифестације,што је резултирало  великим бројем захвалница,диплома,медаља и пехара, а 2005. године смо награђени пехаром као најбољи угоститељски објекат.

Током  две деценије  пословања, мењајући облик организовања (ПП,СУР,ДОО),мењали смо и усавршавали  своје пословање  ,како на наше задовољство ,тако и на задовољство наших коминтената.

Захваљујући заштити Св. Николе, несебичном труду и залагању особља ресторана на челу са директором и гостима који знају да препознају гастрономски ужитак ,наш  “брод успешно плови угоститељским водама“ већ 22. године,јер наша храна задовољава најистанчанија чула.

Хвала Вам на поверењу.

Особље ресторана Камел

 

Povratak na: Restorani Zrenjanin