ЕТНО СЕЛО ТИГАЊИЦА РЕСТОРАН ТРОФЕЈ

Адреса: Београдски пут бб, Зрењанин
Зрењанин Телефон: 023/3884-122
Телефон: 064/287-88-99
Телефон: 064/12-01-801
Веб: www.restorantrofej.com
4/ 5stars

Ако од ресторана желите нешто више од места на којем ћете само добро јести, на правом сте месту.

Ресторан ТРОФЕЈ налази се у склопу Банатског етно села Тигањица и пружа Вам мноштво разноликих садржаја као што су мини зоо, смештај у собама уређеним у етно стилу, дечије игралиште, мини ергелу пони коња као и великих расних коња, маркет и још много тога.

Ова пријатна оаза налази се на 10-ак километара од Зрењанина и 60-ак километара од Београда, на вратима Царске Баре, па самим тим чини ово место идеалним за одмор, опуштање и уживање у Банату и свим његовим чарима.

Ресторан поседује салу капацитета 130 места и терасу 200 места, као и један четворокреветни апартман и једну двокреветну собу.

Овде можете пробати изванредне специјалитете од дивљачи, првокласни роштиљ, рибу и разна јела домаће кухиње. У понуди имамо и широку палету првокласних вина страних и домаћих винарских кућа, као и одличних домаћих ракија.


Банатско етно село "Тигањица" саграђено је од темеља у лалинском стилу на начин на који се у давна времена градило.

Дочарава посетиоцима Банат, начин живљења у Банату и пружа им могућност да се бар на трен врате у прошлост и осете његове чари.

Банатска кућа тренутно располаже са шест соба, економским двориштем у којем се посетиоци могу испробати у кувању Чобанског паприкаша, рибље чорбе и то све уз звуке банатске тамбурице.

Такође испод чувене банатске котарке и сушаре могу учествовати у традиционалном свињокољу.

Ту су и штале са расним коњима као и стазе за јахање.

Поред наведених садржаја Ваша деца се могу забављати у ограђеном дечијем игралишту препуном садржаја уз друштво пони коња.

Банатско етно село 'Тигањица" поред свих садржаја које нуди посетиоцима бави се и организацијом бајковитих венчања, банкета, семинара, излета, екскурзија и осталих свечаности, а у понуди имамо и "qуад"-ове. 

 

Povratak na: Prenoćišta Zrenjanin