ДИНО ПАРК ЗЛАТИБОР

Адреса: Спортова бб, Златибор
Златибор Телефон: 031/640-900
Телефон: 031/640-901
Емаил: marketing@dinopark.rs
Веб: www.dinopark.rs
4/ 5stars

Један од најзначајнијих разлога за отварање Дино парка на Златибору јесте управо идеална географска позиција Златибора, јер се Златибор налази на пола пута од Београда до црногорског и дубровачког приморја.

Преко њега прелазе многи значајни магистрални путеви и пруге, међу којима је и пруга Београд-Бар.

Самом географском позиијом, поред природних лепота којима ова планина оставља своје посетиоце без даха и сваког ко једном дође приволи да јој се стално враћа, Златибор је планина која је доступна током читаве године свим посетиоцима.
 
Дино парк представља огроман корак Златибора да се приближи светским дестинацјама и да своју понуду употпуни на један несвакидашњи начин, а то је садржај који је осмишљен да очара људе свих узраста и интересовања.

Дино парк се простире на површини од пет хектара у боровој шуми и идеално је место за целодневни одмор са пријатељима и породицом, организовање теам буилдинга, прославу рођендана и важних догађаја.

Својим посетиоцима Дино парк нуди садржаје који су забавног, културног и едукативног карактера. Резиденти парка су 24 реплике диносауруса из ере Мезозоик.

Поред изгледа, величине и карактеристика диносауруса, тим Дино водича ту је да вас упути како је изгледао живот у доба Триаса, Јуре и Креде и како су ове интригантне животиње у потпуности нестале са планете.
 
Један од неизоставних разлога да посетите Дино парк Златибор јесте Авантура парк.

Садржај у ком можете проверити вашу физичку спремност и сналажљивост, провести дан у природи и забавити се са пријатељима и породицом.

Зип лине дуг 108 метара представља прави адреналински ужитак.

Дино парк Вам нуди могућност да проверите своје способности у пуцању из верних реплика оружја, на нашем Аир Софт полигону или да се опробате у стреличарству.

Вештачка стена висока 10 метара са пет различитих нивоа представља прави изазов како за љубитеље алпинизма тако и за почетнике.

Квадови за децу и одрасле и 6Д биоском су још неки од садржаја који могу испунити жељу за адреналином.

За најмлађе који уживају у Дино парку постоји специјалан кутак Дино село у које је у потпуности прилагођено деци и њиховим интересовањима.

Ускоро ће Дино парк своје посетиоце обрадовати отварањем полигона за мини голф, полигоном за РЦ царс, Паинтбал зоном и мини зоовртом.

За љубтеље зимских спортова и зимске планинске идиле Дино парк ће у наредном периоду у своју понуду уврстити клизалиште и полгон траку за скијање.

Циљ Дино парка је да својом понудом измами осмех на лицима својих посетилаца, да их својим гостопримством и позитивним духом увек и изнова враћа на Златибор и да својим иновацијама увек ствара нова и негује стара пријатељства. 

Радно време :

Сезона : од 09 до 20х

Вансезоне : од 10 до 18х

 

Povratak na: Zabavni park Zlatibor