МАXИ ТАКСИ ЗЛАТИБОР

Адреса: Ерска 18, Златибор
Златибор Телефон: 065/802-19-64 viber
Телефон: 063/880-74-15
Веб: www.zlatibortaxi.com
4/ 5stars

Златиборски маxи такси, поред најповољнијих цена, својим странкама нуди сигурну вожњу у удобним аутомобилима са љубазним особољенм, на територији Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, као и превоз од аеродрома "Никола Тесла" до Златибора.

Наша посебна понуда су излети у околини Златибора, како бисмо туристе упознали са историјом и културом нашег краја.

Посебне погодности за групе и дуже релације.

Наш возни парк. Удобни и комфорни аутомобили високе класе. Сваки аутомобил је климатизован и има Ви-ФИ.

Превоз од аеродрома "Никола Тесла" Београд до Златибора по повољним ценама.

Неки од излета су:

Вишеград

На ушћу Белог Рзава у реку Дрину, у Вишеграду, наш режисер Емир Кустурица саградио је комплекс Андрићевог града. Андрићев Вишеград, тачка спајања и често тачка трагичних раздвајања народа и култура, поново је заблистао на картама културних и туристичких локација.

Дрвенград

Дрвенград је филмско етно село у Мокрој гори, селу на размедји Златибора и Таре које је редитељ Емир Кустурица изградио на брду Мецавник. Мећавник надвисује село Мокра Гора и висински је на истом нивоу са железницком станицом Јатаре кроз коју пролази пруга уског колосека Шарганска осмица.

Сирогојно

Музеј под отвореним небом није тако чест начин сусрета са музеалијама. Сирогојно чува и презентује око 50 оригиналних златиборских брвнара са преко 2000 експоната који су изложени у јединственој поставци старих сеоских окућница са многобројним зградама.

Стопића пећина

Стопића пећина је речна пећина, кроз коју протиче Трнавски поток. Дугачка је 191,5 м, покрива површину од 7911,5 м2 и има запремину од преко 120000м3. Пећина има импресивни улазни отвор с десне стране реке Приштавице широк 35м и висок 18м.

Тара

Тара је од 13.јула 1981.год. Нацинални парк проглашена од стране Народне скупштине СР Србије и охухвата 19.175 ха.
Брига о најлепшој планини Западне Србије 1981 год. поверена је ЈП Национални парк Тара. Он покрива поврсину од 19200 ха.

Увац

Специјални резерват природе Увац је заштићено природно добро од изузетног значаја. Налази се у кањону Увца, на територији општина Сјеница и Нова Варош, укљештен између масива планина Златар на југозападу и Јавор на североистоку. Представља рајско место не само за туристе, него и за праве познаваоце природе, спелеологе и орнитологе. У њему живи 104 врсте птица. Најчувенија и највећа од њих је белоглави суп.

Манастир Милешева

Манастир Милешева је српски средњовековни манастир. Налази се на шестом километру од Пријепоља на рециМилешевци. Рашки по стилу, подигао га је краљ Стефан Владислав (1234—1243) у првој половини XИИИ века као своју задужбину, а у њој је и сам сахрањен.

 

Povratak na: TAXI službe Zlatibor