СУР МОЈ ЗАВИЧАЈ

Адреса: Сирогојно, Златибор
Златибор Телефон: 064/448-72-39
Телефон: 031/380-20-10
Телефон: 031/848-207 - restoran Zlatibor
4/ 5stars

Ресторан "Мој Завичај" постоји од септембра 1979. године.

Изворни,односно први ресторан се налази у Сирогојну,у самом центру,а од 2010.године исти ресторан постоји и на другој локацији,на Златибору,недалеко од аутобуске станице,иза пијаце,преко пута скијаских стаза на Обудојевици.

Пријатним и природним амбијентом,љубазним особљем,а пре свега,домаћом храном,припремљеном по старим рецептима искусних кувара,чине овај ресторан једним од водећих када је у питању домаћа,традиционална кухиња.
Опустите се у прелепом амбијенту и пробајте најукусније специјалитете Златиборског краја.
Уз одмерене конобаре,од којих су неки и легендарни, имаћете осећај да сте увек добродосли и да ће за вас увек бити места.

Ресторан поседује капацитете за организовање прослава свих врста.

Нисмо претенциозни када кажемо да поседујемо најлепшу башту Златибора. Издвојени из гужве у ресторану Мој Завичај можете уживати у веома укусној храни, оази зеленила са фонтанама, цвећу, природи,а ту је и парк за најмлађе.

Дозволите себи мало одмора и дођите да уживате у пријатном доручку, породичном ручку или пак романтичној вечери. Јер ресторан Мој Завичај то и пружа.
Да побегнете од свакодневнице,после пријатног обедовања у ресторану,можете уживати у пријатном и угодном смештају апартмана,уређених у планинском стилу,са камином и прелепим двориштем.             

 

Povratak na: Restorani Zlatibor