ЛУМИНЕ ЛЕД

Адреса: Брегалничка 113, Вршац
Вршац Телефон: 064/39-32-383
Емаил: office@lumineled.rs
Веб: www.lumineled.rs
4/ 5stars

"Квалитет кроз технологију" је наш слоган.

Лумине ЛЕД индустријска расвета је намењена професионалном тржишту, где је висока енергетска ефикасност, квалитет светла, као и технологија хлађења од примарног значаја. Ми смо лиценцирани произвођач, као и ексклузивни дистрибутер за југоисточну Европу компаније Лумине ЛЕД АБ, која се налази у индустријској зони у Карлстаду, Шведска.

 

На основу модуларне технологије и интеграције компоненти од реномираних европских и јапанских произвођача, развили смо ЛЕД расвету за све висине ( 2.8м – 30м ). У изради свих наших шасија користимо алуминијум, веома високе топлотне проводљивости, као и заштиту светлећег ЛЕД модула од поликарбоната са природном заштитом од УВ зрачења.

 

 

Нашим клијентима и партнерима нудимо потпуно бесплатну израду фотометријског прорачуна, на основу којег веома прецизно одређујемо тип, квантитет и положај ЛЕД светиљки у објекту.

 

 На основу резултата фотометријског прорачуна, као и података о тренутном стању у објекту, представљамо детаљну анализу разлике у потрошњи електричне енергије; уштеде на основу елиминације одржавања, као и финансијску анализу са повраћајем инвестиције (РОИ).

 

Гаранција на све наше производе је минимум 5 година.

 

За све додатне информације, као и за неопходне параметре за израду Ваше анализе уштеде, фотометријског прорачуна, као и финансијске анализе (РОИ), молимо Вас да се обратите путем е-маила на следећу е-маил адресу: инфо@луминелед.рс.

 

 

Povratak na: Rasveta Vršac