МОТЕЛ ВЕТРЕЊАЧА

Адреса: Београдски пут бб, Вршац
Вршац Телефон: 013/801-156
Факс: 013/801-155
Емаил: vetrenjacadoobenst@gmail.com
Веб: www.vetrenjaca.co.rs
4/ 5stars

На магистралном путу Београд - Темишвар на уласку у Вршац из правца Београда сместио се мотел Ветрањача.

Објекат који на први поглед плени душу и одише шармом банатске равнице.

На отвореној тераси капацитета 50 места уживаћете у погледу на банатску равницу али и на простор где се спремају разноврсне ђаконије и специјалитети као што су јагњетина испод сача, чорбанац, сарма у глиненом ћупу, роштиљ...

Објекат у свом саставу поседује и конгресну дворану за 70 особа, која може да послужи за све врсте семинара и промоција.

Наша понуда се састоји из следећег: ноћење са доручком, полупансион, пансион, организовање посете старим винским подрумима, упознавање знаменитости Вршца, обилазак Вршачког брега, Вршачке куле и њених зидина, обилазак манастира, организација ђачких екскурзија...

СОБЕ

Мотел "Ветрењача" располаже са 25 соба (3 1/1, 19 1/2 и 3 1/3) које су опремљене засебним регулаторима централног грејања и климатизације, ТВ-ом, мини баром и телефоном.

РЕСТОРАН

Ресторан у две одвојене сале поседује капацитет од 140 места и пружа прави доживљај гостима који могу да уживају у гастрономским чаролијама домаће и интернационалне кухиње.

ВИНСКИ ПОДРУМ

Вински подрум рађен по узору на старе винарије располаже са 50 места.

Отворена тераса располаже капацитетом од 50 места, пружа изванредан поглед на банатску равницу.

ПАРКИНГ

Велики паркинг посебно осмишљен и пројектован за теретна возила омогућиће Вам да без размишљања и мука око паркирање уживате у одмору и чарима нашег мотела.

 

Povratak na: Moteli Vršac