ФРИЗЕРСКИ АТЕЉЕ ДРАГАН

Адреса: Анђе Ранковић 13 (Стеријино сокаче), Вршац
Вршац Телефон: 013/832-550
4/ 5stars

У Вршцу, граду, чије је обележје брдо са кулом, виногради, вино и кошава, давне 95-год отворила су се широм врата тада малог фризерског салона Драган. Од тада, вец 16-ест година, за вас смо ту свакога дана да бринемо о изгледу ваших фризура и дамо посебан печат када нека изузетна прилика од вас захтева и неку ексклузиву.

Захваљујући вашем указаном поверењу мали фризерски салон Драган постаје Фризерски атеље Драган на новој адреси: Стеријино сокаче бб (овде смо већ 9 година).

Наш тим запослених, који ће Вам уз искрен осмех понудити све фризерске услуге и разне третмане. Осим стандардних услуга, Драган едукује своје запослене иновацијама са бројних семинара из земље и иностранства ('04.Лондон, '05.Барселона, '06.Лондон, '07.Барселона, '08.Лондон, '09.Праг, '10.Берлин, '11.Болоња и Амстердам, Будимпеста,'12) едукативно поткован знањем од најбољих предавача који диктирају модне светске трендове (Видалсасун, Тони анд Гаи) Драган Котрља у свој Вршац доноси и велики број иновација и пре свега едукује своје клијенте о неговању косе фантастицним третманима.

Драганов рад, пожртвованост, искуство, које је резултирало великим бројем веома задовољних клијената оба пола, учинили су то да 2010. год. овај Фризерски атеље постане брендиран.

Свестан да се тенденције мењају свакодневно разним иновацијама у овој професији, Драган обећава да ће се и даље надограђивати знањем са разних домаћих и иностраних семинара, водећи рачуна о броју својих задовољних клијената оба пола, упркос свакодневној кошави по којој сви памте Вршац.