ВИЛА СЛАВИЦА

Адреса: Владана Благојевића 26 (бивша Хероја Маричића 5), Врњачка Бања
Врњачка Бања Телефон: 063/855-04-71
Телефон: 036/613-691
Веб: www.vilaslavica.rs
4/ 5stars

У самом центру Врњачке бање, преко пута познатог бањског ресторана “Дукат”, налази се приватни смештај породице Максић. Почев од ’62. године, када је Милан Максић своја врата отворио првим гостима, угоститељски посао се преносио с генерације на генерацију.

Локација самог објекта је идеална за све оне који желе да буду у центру дешавања а опет у мирној и опуштајућој атмосфери. Управо због ове идеалне локације наш смештај је право место за посетиоце свих узраста.


-  Налазимо се у строгом центру али потпуно изоловани од буке !

-  На свега 10м од виле се налазе ресторани и продавнице а на 50м чувена променада и велелепни бањски парк !

-  Код нас ћете се добро одморити али и незаборавно дружити и смејати па и не чуди да су нам многи гости постали и блиски пријатељи !

-  Дозволите нам да Вам покажемо зашто су нам многи гости верни већ 40 година!

-   Дођите и уверите се у наш квалитет и услужност и увек ћете нам се враћати !Овде ћете засигурно уживати у топлој и угодној атмосери коју Вам гарантују насмејани домаћини и задовољни посетиоци који се годинама изнова враћају. Уз традицију од преко 50 година која вам гарантује професионалност и услужност, нећете се покајати ако за свој одмор управо одаберете наш смештај.

Наш кућни ред је “КУЛТУРНО И ОПУШТЕНО”, а приоритет ОСМЕХ, тако да Вас позивамо на одмор и дружење које нећете заборавити!


Свака соба располаже сопственим купатилом са пешкирима и поседује ТВ са кабловском, фрижидер , ВиФи.

Објекат поседује и пространу башту са гарнитурама за седење, пуну цвећа и зеленила у којој се можете опустити и уживати у хладу.

У склопу поседа се налази и паркинг.


Како би Ваш одмор учинили што лепшим и безбрижнијим покушаћемо да изађемо у сусрет свим вашим захтевима и жељама.

Можемо Вам резервисати одлазак у Спа центар, вожњу фијакером кроз бањски парк, уколико је то потребно обезбедити помоћ око вађења бањског листа, старијим и/или болесним особама, тј. свима онима који нису у могућности да то сами учине, можемо доставити воду са лековитих минералних извора по жељи. Од нас можете затражити да Вам у собу доставимо пиће или храну а ту смо и да Вам укажемо на сва актуелна и интересантна дешавања у Врњачкој бањи.

Ваше је само да затражите а на нама да то и остваримо !

   

 

Povratak na: Vile Vrnjačka Banja