ИН КЛУБ - КУЋА ЗА ОДМОР ЂОРЂЕВИЋ

Адреса: Врњачка бб, Врњачка Бања
Врњачка Бања Телефон: 036/611-021
Телефон: 036/611-022
Телефон: 036/611-026
Веб: www.inclub-vrnjackabanja.com
4/ 5stars

ИН клуб је један од најбоље опремљених туристичких објеката у Врњачкој Бањи. Налази се на једној од најлепших локација у Врњачкој Бањи, на самом шеталишту, тако да су Вам у непосредној близини доступне све погодности које најлепша бања Србије нуди.

ИН клуб током целе године својим гостима нуди висококвалитетан смештај и бројне пратеће садржаје. ИН клуб располаже са 11 луксузно опремљених соба. На располагању су Вам двокреветне и трокреветне собе, са одвојеним лежајевима или са француским лежајем, уз могућност коришћења помоћног лежаја. Собе су  климатизоване, луксузно опремљене, са погледом на реку и парк. Опремљене су сефом, феном за косу, ТВ-ом, мини-бар-ом, као и осталим ситницама које ће учинити Ваш боравак угодним и пријатним (баде мантили, собне папуче итд). Бежични интернет је доступан у целом објекту. У непосредној близини налази се паркинг простор, обезбеђен искључиво за госте хотела.

Потрудили смо се да читав амбијент, а нарочито собе, одишу посебном топлином. Диван амбијент, љубазно особље и осећај кућне атмосфере обезбеђује Вам идеално место за релаксацију, одмор и опуштање.

ДОБРОДОШЛИ!

 

Povratak na: Vile Vrnjačka Banja