ВИЛА РАЈ

Адреса: Рај 34б, Врњачка Бања
Врњачка Бања Телефон: 036/615-500
Емаил: office@vilaraj.com
Веб: www.vilaraj.co.rs
4/ 5stars

На само 800м, од центра Врњачке Бање, налази се ВИЛА "РАЈ", у прекрасном окружењу шуме Рај, иза фудбалског стадиона "Рај".

Овај прелепи објекат располаже са 65 кревета у собама и апартманима (ЦАТВ, телефон, интернет), климатизованим рестораном од око 220 места, а простор око виле "Рај", карактерише атрактивна летња башта са 300 места, са малом речицом и водопадом унутар ње, као и покривеном бином за извођење разних програма.

Поред објекта постоји и дечји забавни парк, са базенима за децу и одрасле, унутар кога постоји шанк, као и паркинг простор за око 40 возила.

Услуге смештаја у вили "РАЈ" карактерише одлична понуда капацитета и квалитет.

Вила располаже са 65 кревета у собама и апартманима.

Све собе и апартмани поседују поред удобних лежајева и пратећег намештаја, мали балкон, купатило, ЦАТВ, телефон и интернет конекцију, док су неке собе и луx апртмани климатизовани.

Смештај је идеалан за боравак породичних гостију, спортских екипа (непосредна близина спортских објеката), пословних гостију (конгресни туризам) и боравак једнодневних посетилаца нашег објекта чији садржаји заокружују комплетну понуду оваквог типа хотелског комплекса.

Садржај виле:

- Луксузни апартмани и собе
- Рекреативни садржај, базени, дечје игралиште
- Ресторан националне и интернационалне кухиње
- Пансионска прехрана
 -ЦАТВ, телефон, интернет (цабле &амп; вирелес)
- Паркинг простор испред објекта

Контактирајте нас и путем другог маил-а:

виларај@гмаил.цом