АПАРТМАНИ ЈАСМИНКА

Адреса: Јастребачка 26, Врњачка Бања
Врњачка Бања Телефон: 063/858-54-37
Телефон: 066/808-37-31
4/ 5stars

Дођите на одмор у предивну Врњачку Бању.

Нудимо Вама и Вашим драгим особама удобан и пријатан смештај у апартманима "Јасминка".

Удаљени су само 400м од "Променаде" и смештени у веома мирном делу града, у непосредној близини Дома здравља, зелене пијаце и зграде Општине Врњачка Бања.

Површине су од по 50м2, новоопремљени савременим намештајем и нуде вам врхунски квалитет смештаја, по апартману за 2 до 4 особе.

Соба за дневни боравак је опремљена угаоном гарнитуром на развлачење или двоседом и фотељом на расклапање,  и ДВД, интернет, кабловска, климатизован је, а за хладније дане је предвиђено грејање на гас.

Кухиња је комплетно опремљена трпезаријом за 4 особе, електричним шпоретом, микроталасном пећницом, фрижидером са хладњаком и комплетним прибором и посуђем за 6 особа.

Спаваћа соба је физички одвојена и опремљена је са два лежаја која по потреби могу да буду спојена или одвојена и комплетном постељином за све услове боравка.Има и тв са кабловском.

Обезбеђен је и дечији креветац.

Купатило је комплетно опремљено, има туш кабину, веш машину, фен за косу.

Ходник је опремљен гардоробером, усисивачем, пеглом, даском за пеглање и жицом за сушење веша.

Тераса је опремљена гарнитуром за седење и има диван поглед на најлепши део Врњачке Бање.

У ограђеном дворишту обезбеђен је паркинг за пмв.

Утврђена нам је категорија са *** (три звездице) за један апартман са 2 (два) лежаја у дневном боравку и 2 (два) лежаја у спаваћој соби, за пружање угоститељских услуга смештаја туристима током целе године.