АПАРТМАНИ ШУМАДИЈА

Адреса: Кнеза Милоша 5, Врњачка Бања
Врњачка Бања Телефон: 036/622-240
Емаил: info@apartmanisumadija.co.rs
Веб: www.apartmanisumadija.co.rs
4/ 5stars

Апартмани “ШУМАДИЈА”, припадају новој групацији угоститељско туристистичких објеката високе категорије у Врњачкој Бањи. Апартмани се налазе у власништву Славише и Горице Симић, ПП”Гигант” Врњачка Бања.  

Апартмани “Шумадија” су грађени у периоду 2007. – 2008. година и припадају понуди ЛУX класе, налазе се у центру Врњачке Бање, у непосредној близини централног бањског парка и главне променаде.

Сама зграда осликава модерну архитектуру и дизајн који се уклапа у инспиративну причу зеленог бањског парка и свеже бањске реке која протиче на пар десетина метара од самог објекта “Шумадија”.

Изузетном опремљеношћу, функционалношћу и удобношћу, апартмански објекат пледира да квалитетом својих услуга постане место одмора познатих људи нашег времена из земље и читаве Европе.СОБЕ – АПАРТМАНИ:  

Сви апартмани – собе поседују чајну кухињу са комплетним посуђем, мини бар са фрижидером, телефон са директним бирањем бројева, ТВ са преко 50 земаљских и сателитских програма, свака смештајна јединица има и свој посебан колорит, што уз климу и балкон омогућава услове за удобан и безбрижан одмор.САДРЖАЈИ ОБЈЕКТА “ШУМАДИЈА”:

У оквиру саме модерне зграде “Шумадија” посетиоци апартмана су у могућности да посете стоматолога, парфимерије, бутике, банке и осигурања. На пар метара од самог објекта, окружени сте врхунским ресторанима домаће и интернационалне кухиње, фризерским мушким и женским салонима као и веома добро опремљеном трговином дневних потребштина. Пословно-туристички објекат “Шумадија” поседује и сопствени паркинг са видео надзором.

У непосредној близини апартмана на само стотинак метара налази се хотел “Меркур”, где гости апартмана “Шумадија” могу користити по сопственој жељи услуге СПА и ВЕЛНЕС туризма. На стотину метара од објекта налази се терен за мале спортове, кошарку и током летњих месеци велики луна парк. Уз врњачку речицу гости у јутарњим часовима могу користити уређене стазе за јогинг. У договору са особљем рецепције гостима се може организовати и релаксациона масажа доласком масера у Ваш апартман. Такође, особље апартмана је у могућности да Вам организује и посете манастирима у околини као и излете на планине у окружењу Врњачке Бање.