НЕША КОМЕРЦ

Адреса: Партизански пут бб, Врање
Врање Телефон: 063/437-560
Телефон: 017/441-393
Телефон: 017/440-416
Емаил: nesakomercvr@yahoo.com
Веб: www.nesakomerc.com
4/ 5stars

Од 1997. године када је настала, са седистем у Врању, име компаније "НЕША КОМЕРЦ" доо представља синоним за велепродају и малопродају у области трговине односно увоз-извоз и откуп воћа и поврћа.

Оснивач компаније и директор Небојша Младеновић од самог оснивања поставио је јасан циљ да компанија послује успесно са свакодневним ширењем тржишта и тенденцијом изласка и освајања тржишра Европе.

Данас је "НЕША КОМЕРЦ" водећа компанија у региону која представља отворен и динамичан систем у коме су запослени углавном млади људи дорасли циљевима предузећа и спремни да одговоре свим потребама пословног окружења.

Из модерних канцеларија, складишног простора и разгранатом продајном мрежом свакодневно врши велепродају и малопродају воћа и поврћа.

Великим залагањем и професионалним односом према пословним активностима, свакодневним усавшавањем наставља да развија и расте јер ради на сталном унапредјењу квалитета пословања који је примарни задатак свих запослених.

У склопу компаније се налазе:

- зреонице за банане
- компјутеризоване коморе за чување и дозревање
  банана са свом пратећом опремом
- коморе за контролисање атмофере за лагеровање
  и одржавање воћа и поврћа
- простор за паковање са пратећом опремом:
  машина за паковање зрнасте робе, компресорски
  агрегат, машина за вакумирање
- царинско складише

Захваљујући ширини нашег асортимана у могућности смо да понудимо продају мешовитих палета са око 40 различитих производа високог квалитета, као и превоз до тражене локације.

Наш асортиман је подељен на воће, поврће, цитрусе, суво воће, коштуњичаво воће.
Увоз вршимо из: Грчке, Македоније, Албаније, Турске, Киргистана, Шпаније, Аргентине, Туниса, Индије, Египта, Ирана, Италије, Пољске, Холандије...
Из земаља као што су: Тунис, Мароко, Египат, Аргентина, Индија, Еквадор, Кина робу добијамо контејнерски те се преузимање истих углавном врши у луку у Солуну, а део робе у луку Бар и лука Ријека.

У свом асортиману производа поред воћа и поврћа, има и широк спектар зрнастих производа: пасуљ, пиринач, кикирики, леблебија, сочиво, лешник, бадем, пистаћи...

Проширењем асортимана и своје активности компанија од 2003 године поседује "тунел" машину (а поред ње и: миксер за припрему смесе, мешалица, подизна корпа, гасни пржионик, машина за хладјење кикирикија) за печење и пржење кикирикија. Крајем 2010 године почиње са трговином и дистрибуцијом алкохолних пића (дистрибутер за оузо "Тсантали", "Мелтеми", "Гатсиос", "Аммос") и безалкохолних пића.

Дистрибуцију робе купцима широм Србије вршимо својим возилима, те смо у могућности да робу испоручимо сигурно и брзо. У свом возном парку поседујемо 21 возило, од тога: 9 теретна, и 6-прикључна (хладњаче), и 6-"Спринтера"-комбија.

Наши примарни циљеви су висок квалитет и конкурентне цене наших производа.

Поносни смо на постигнуте резултате, али смо и мотивисани учесталим променама у нашем окружењу које нас уче да препознамо и искористимо тржишне ситуације.

Усмерени смо на будућност, на непрекидан развој и учење, на формулисање нових идеја које ће нам омогућити да освојимо нова тржишта, проширимо дистрибутивну мрежу, али и да стекнемо поверење нових купаца и задржимо већ стечено поверење у робну марку "НЕША КОМЕРЦ".