ДУНАВ ТРАНС

Адреса: Цара Лазара 1, Рам, Велико Градиште
Велико Градиште Телефон: 012/672-092
Телефон: 064/6750-305
Телефон: 063/338-415
Емаил: zika.sekulic.ram@gmail.com
Веб: www.dunav-trans.com
4/ 5stars

ДУНАВ-ТРАНС из Рама је самостална предузетничка радња основана 1985. год. са циљем обављања превозних усуга на Дунаву тј. успостављања и одржавања линијског скелског прелаза за путнички и теретни саобраћај измедју Рама (општина Велико Градиште, Браничевски регион) и Банатске Паланке (општина Бела Црква, Јужно Банатским регион). Превоз данас функционише по следећем устаљеном реду вожње.

ДУНАВ-ТРАНС је поред основне делатности, обављања скелског превоза на релацији Рам - Банатска Паланка, учествовала као извођач или подизвођач у пројектима хидроградње, обално-утврдних радова, радовима на мостовима, транспорту роба и терета на унутрашњим пловним путевима. Детаље о пројектима на којима смо учествовали и оствареној пословној сарадњи можете прочитати овде.

Због приметног повећања интересовања за крстарење Дунавом на подручју од ушћа Велике Мораве до Капије Дјердапа условљеног како природним лепотама овог краја, тако и изузетним археолошким локалитетима на овом подручју (Виминацијум, Рамска Тврђава, Голубачка Тврђава, ...), ДУНАВ-ТРАНС је у своју понуду уврстио неколико варијанти крстарења Дунавом.

Седиште фирме ДУНАВ-ТРАНС је у Раму, у улици Цара Лазара бр. 1, у породичној кући власника на самој обали Дунава. Пловила су стационирана у луци Рам и по потреби се ангажују.