ПОЛИКЛИНИКА ТТА - ЈОКИЋ

Адреса: Поп Лукина 37, Ваљево
Ваљево Телефон: 014/231-570
Веб: www.jokic.rs
4/ 5stars
Поликлиника Јокић

Поликлиника Јокић је здравствена установа која је основана 2012.године и чије оснивање је утемељено искуством гинеколошке ординације ТТА - Јокић, основане 24. јуна 1991. године.

Поликлиника је организована као приватна здравствена установа која испуњава високе стандарде у стручном, технолошком и просторном смислу, у којој су запослени лекари, стручни сарадници и сестре високе стручне, моралне и професионалне свести. Услуге у поликлиници се спроводе амбулантно.

ГИНЕКОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА пружа услуге женској популацији свих старосних доби. Брига за здравље женске деце, трудница, жена у активном репродуктивном периоду, жена са проблемом фертилности и жена у менопаузи, реализована је од самог почетка рада. Темељ делатности ординације је здравствена заштита женске популације током целог живота. Поверење и однос са пацијентима градјен је 21 годину колико ординација постоји и ради.

Услуге које пружа ординација:
гинеколошки преглед; дијагностика и лечење промена на грлићу материце, папа тест, хпв типизација, колпоскопија, биопсија, фракционирана киретажа; радиоталасна терапија и терапија ласером; брисеви вагине и грлића материце на хламидију, уреаплазму, микоплазму, и бактериолошки преглед; ултразвучна дијагностика дојке и гениталних органа; цолор допплер, 4Д ултразвук; рана дијагностика и надзор трудноће, ултразвучни скрининг у трудноћи и 4Д ултразвук у трудноћи; рана амниоцентеза; гинеколошка ендокринологија; дијагностика у менопаузи и спроводјење хормонске супституционе терапије; хормонска испитивања, фоликулометрија и остала неинвазивна дијагностика и терапија брачне неплодности; ултразвучно испитивање проходности јајовода (ХССГ); спермограм; примена асистираних поступака (инсеминација); заштита од нежељене трудноће и савремене методе контрацепције; лабораторијске анализе; консултативни прегледи психолога.

ОРДИНАЦИЈА ЗА ОЧНЕ БОЛЕСТИ организована је као дијагностичко терапијска ординација. Базирана на дугогодишњем искуству лекара који у њој раде, опредељена је да сваком пацијенту пружи висок стручни ниво услуге, максимално поверење и удобност.

Услуге које пружа ординација:
одређивење оштрине вида на даљину и близину, са и без корекције, преглед предњег сегмента ока, мерење очног притиска, тестови за суво око, замена терапијске мембране, преглед задњег сегмента ока у директној и индиректној офталмоскопији, тестирање колорног вида, преглед ширине видног поља (нарочито значајног у праћењу глаукоматозних болесника), ултразвучни прегелед ока и орбите, значајан за преглед задњег сегмента ока у случајевима непровидних очних медија, као и код праћења појединих ендокринолошких болести, припрема за операцију катаракте са одређивањем јачине интраокуларног сочива, постоперативно праћење болесника, као и савети за очување што боље видне оштрине код дегенеративних и метаболичких поремећаја.

ОРДИНАЦИЈА ЗА АНЕСТЕЗИЈУ пружа услуге физичког прегледа пацијента, спроводи преоперативну припрему, ординира краткотрајну интравенску анестзију и терапију бола.

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА МЕДИЦИНСКА ПРАКСА

Услуге које пружа ординација:
реуматологија, физијатрија, кабинет за остеодензитометрију - превенцију и терапију остеопорозе, ултразвучна дијагностика дојке, штитне жлезде и крвних судова.