КОЗМЕТИЧКИ САЛОН СПА ХЕЛЕНА

Адреса: Димитрија Туцовића 93 (улаз из Дечанске), Ужице
Ужице Телефон: 031/514-888
Телефон: 060/544-88-88
4/ 5stars

Велнес Спа Хелена

Хелена СПА, Хелена ТРЕНУТАК, Хелена ЕНЕРГИЈА

Драги наши пријатељи и клијенти,

име које градимо више од 30 година, захваљујући Вашем поверењу, потврђује квалитет наших услуга,  а Ваше задовољство нам даје подстицај да будемо још бољи, да трајемо и задовољимо сва Ваша чула и све Ваше потребе.

Наша визија је одржати лепоту душе, енергију и виталност, без обзира на године, јер није леп онај ко је млад већ онај који носи у себи ведрину, осмех и задовољство.

Резултати нашег преданог рада свих ових година и непрестаног усавршавања и едукације нашег тима у свету козметике се огледа у Вама, у Вашем осмеху, енергији, лепоти и задовољству.

Наша мисија је: Ви нама Ваше поверење, ми Вама нашу стручност и посвећеност.

Хелена смо сви ми заједно, јер Ви сте део препознатљивог имена Хелена.

Хелена представља оазу за Вашу душу, оазу благотворне топлоте, детоксикације и релаксације, прилагођена потребама данашњег времена и креирана за тренутак Вашег индивидуалног и јединственог доживљаја, у циљу постизања виталности, лепоте и хармоније.

Усавршавање у земљи и иностранству, праћење иновација у свету козметике, улагања у нове апарате и препарате гарантују стручност у пружању наших услуга, о чему сведочи све већи број клијената који нам указују своје поверење и о чијој физичкој и менталној лепоти брине стручни тим Хелене.

Депилација, маникир, надоградња ноктију, гел лак, спа маникир и педикир, медицински педикир, соларијум, трајна шминка и шминкање.

Третмани лица проблематичне коже, третмани са хијалуроном, кисеоник третман, мезотерапија лица, финска и инфра црвена сауна, хидро масажа, релаx и терапеутске масаже, пилинг тела, третмани тела са алгама и блатом и још широк спектар услуга да регенеришете Ваше лице и тело.

Нема на свету ружних жена. Постоје само жене које не знају да би са мало труда могле да буду лепе.

Цхристиан Диор и Ваша ХЕЛЕНА.Виртуелну туру козметичког салона СПА ХЕЛЕНА можете погледати ОВДЕ

 

Povratak na: Wellness centri Užice