ГВОЖЂАРА И ФАРБАРА ШРАФКО ДОО

Адреса: Иве Лоле Рибара 8, Суботица
Суботица Телефон: 024/552-495
Телефон: 024/556-683
Емаил: srafko024@gmail.com
Веб: www.srafko.rs
4/ 5stars
ШРАФОВСКА РОБА ПО НАЈПОВОЉНИЈИМ ЦЕНАМА У СУБОТИЦИ! ДОЂИТЕ И УВЕРИТЕ СЕ САМИ!

Шрафко – Продаја шрафова, матица, ексера, шарки, бургија, флекс плоча,алата и свих врста окова. Нашу мисију, бити на услузи и помоћи у невољи, започели смо 01.12.1994. и данас је испуњавамо у сопственом простору, са младом, увек расположеном екипом, уз око 5000 артикала..

Наш бизнис је започео идејом да на једном месту понудимо, широком кругу купаца, пун асортиман шрафовске робе, али и остале, пратеће. Од почетка рада, 1994.године, па до данашњег дана, наша продаја се стално увећавала. Оваква тенденција нас је натерала да размишљамо о проширењу радног простора. Тако смо у 1999.години, и физички започели са изградњом сопственог објекта, који је прилагођен потребама наших купаца, као и запослених радника. Тај нови објекат се налази у истој улици, али на парцели која носи кућни број 8. а у њему располажемо са 40м квадратних малопродајног простора и исто толико велепродајног, уз доста магацинског простора.

Радно Време: 7:00-19:30х

Основано: 1994. године

Велепродаја и малопродаја гвожђарске робе.
Вијци, матице, шрафови, типле, бургије, електроде, ексери, шмиргле, браве за врата, ручице за намештај, точкићи, шарке за врата, маказе, клешта, одвијаци, жабице за сајле, кључеви, лајсне, пур пене, силикони, пиштољи, заштитне наочаре, секире, чекићи, носачи кухињских елемената, изолир траке, катанци, мрежа за комарце, лустер куке, зидне куке, весалице за одела, лепкови, бушилице,брусилице, боје и лакови, длета, хефталице, заштитне рукавице.

 

Povratak na: Okovi Subotica