ПАНСИОН ОАЗА +

Адреса: Крешина 32, Нови Бановци
Стара Пазова Телефон: 022/342-382, 022/342-361
Веб: www.pansionoaza.co.rs
ПАНСИОН ОАЗА + Стара Пазова
4/ 5stars

 

Povratak na: Smeštaj Stara Pazova