ВИЛА ТАМАРИС

Адреса: Језерска 25, Сребрно језеро
Сребрно језеро Телефон: 012/766-31-04
Телефон: 063/326-573
Телефон: 062/832-65-73
Емаил: info@vilatamaris.com
Веб: www.vilatamaris.com
4/ 5stars

Вила Тамарис, смештена у самом срцу Сребрног језера, у насељу Бели Багрем, на само 300 метара од плаже, представља савршено место за ваш  пријатан боравак где ћете у идеалном окружењу осетити све чари овог прелепог места.

Породица Мијаиловић, Слободан и Јулијана, са 48-огодишњим искуством у трговини и угоститељству,
1993. године долази на Сребрно Језеро и започиње изградњу виле Тамарис, а од 2000. године се успешно бави туризмом и представља синоним за леп и пријатан боравак на језеру.

Немогуће је доћи на сребрно језеро, а не приметити Вилу Тамарис и не застати испред баште  која је у пар наврат проглашена за најлепшу на језеру. Карактеристично за њу је то што сваке године поприма нови изглед и не зна се кад је лепша.
Поред разнобојног цвећа, ту је и много врста перена(трајница), украсних жбунова и четинара,траве...

Амбијент употпуњује и прелепа фонтана у облику потока, која даје свежину у врелим летњим данима, тераса у масивном дрвету са висећим петунијама као и бунар урастао у шарени бршљан.Недавно су се вратиле и роде.
Од 2008. године,башта Виле Тамарис је посвећена деци.У њу се уселила Снежана са седам патуљака.Као у бајци.Али и то није све.Бајка још траје.

Многобројни задовољни гости који се враћају сваке године сведоче о квалитетном смештају и услузи у вили Тамарис породице Мијаиловић.

Вила Тамарис поседује 2 једнокреветне и 2 двокреветне собе, свака са сопственим купатилом, терасом, климом, кабловском телевизијом, интернетом и мини баром.

Такође сваком госту је обезбеђено паркинг место у дворишту, посебан улаз, летња башта, опремљена заједничка кухиња за госте.

Вила Тамарис је отворена за госте 12 месеци у години, 365 дана.

За резервације и додатне информације позвати на телефоне

Пожељне резервације у висини 20% од вредности аранжмана слати ПОСТНЕТОМ на адресу Мијаиловић Слободан Језерска 25 12220 Вел.Градиште са позивом на број 063 326 573 Хвала.