ПИВНИЦА БОВЛИНГ СТОНЕС

Адреса: Апатински пут 1, Сомбор
Сомбор Телефон: 025/437-711
Телефон: 069/437-71-12
Емаил: office@bowlingstones.rs
Веб: www.bowlingstones.rs
4/ 5stars

Ново у понуди !!!

Смештај у луxсузним апартманима Греен товн апартмани

ввв.греентовнапартментс.цом

Прослава рођендана који се памте.

Врхунска забава и смештај!!!


Бовлинг Стонес

Основни циљ бовлинг игре је да баците или закотрљате куглу по бовлинг стази и том приликом оборите свих десет чуњева, који се налазе размештени на другом крају стазе, мислите да је лако?

Уколико желите да се опробате у овој веома занимљивој игри окупите екипу и дођите да окушате срећу у обарању кегли.

Осим Бовлинга на располагању су Вам и други видови забаве које нудимо у нашем објекту, билијар, Аир хоцкеи, X-Боx и друго.

Прославе за фирме

Да ли сте размишљали о дружењу са колегама на неком другом месту осим ваше фирме?

Ако јесте, ми имамо решење за вас!

Бовлинг пивцница располаже са пријатним простором погодним за организацију окупљања пословних тимова приликом организације дана фирме, Нове године или било ког другого разлога за славље.

Наш тим има велико искуство организације разних дешавања, почев од дечијих рођендана, преко организације "Бовлинг лиге" па све до корпоративних окупљања.

Тако се и родила идеја да имамо своје место на коме ћемо сво знање и искуство стечено до сад моћи да применимо.

Бовлинг пивница располаже са капацитетима за несметано одржавање било каквог догађаја, ту је Лоунге бар, бовлинг стазе, башта на отвореном, простор за играње X-боx-а, Аир хоцкеј-а, билијар… посебно се поносимо простором погодним за окупљање озбиљних људи.

Организовали смо различите прославе – од пословних догађаја у виду конференција, коктела, пријема, конгреса, семинара, пословних ручкова и вечера.

У прелепом амбијенту, уз брижљиво одабрану селекцију менија и пића и са добром музиком учинићемо вашу прославу јединственом.

Дођите да се упознамо и да разменимо идеје о прослави коју правите како бисмо је направили на најбољи начин, јер ваше задовољство је наша будућа препорука.

За сва питања и предлоге, стојимо вам на располагању!


Рођендани

Организација дечијих рођендана са учењем деце о основама бовлинга за све узрасте школске деце.

Организација рођендана и осталих славља за старије као и изнајмљивање локала и опреме!

БЦ "Бовлинг Стонес", поред такмичарских активности у својим просторијама измедју остало организује и дечије родјендане.
Распон година у ком деца радо прослављају свој "диван дан" је веома широк. Деца већ од 7 година могу се забављати код нас.
Буђење такмичарског духа и награде за најбоље такмичаре на рођендану, само су један сегмент у ком деца уживају.

Како увек има деце која имају склоности ка другим видовима забаве, за њих смо обезбедили Стони фудбал, X-БОX, Аир хокеи и билијар, али нека дечица просто воле да цртају, а нека богами воле и да се укључе у организацију свега. Битно нам је да се деца осећају пријатно.

Како деца тако су нам битни и родитељи па је њима на располагању лоунге бар у коме могу да проведу пријатно време са својим гостима, попију најбољу кафицу у граду.

У понуди за рођендане су и мини пице, које су полако постале симбол рођендана у БЦ Бовлинг Стонесу и ретко када њихово послуживање прође без громогласног коментара дечице "ПИЦААААААА".


Обезбеђен бесплатан паркинг за госте "Бовлинг стонес" пивнице у ограђеном простору хотелског паркинга!

 

Povratak na: Prenoćišta Sombor