ЕТНО КУЋА МАЛИ БОДРОГ

Адреса: Ослобођења 32, Бачки Моноштор, Сомбор
Сомбор Телефон: 025/807-163, 063/725-20-56
4/ 5stars

ПОСЕДУЈЕМО НОВОТВОРЕНУ САЛУ ЗА СВЕ ВРСТЕ ПРОСЛАВА КОЈА МОЖЕ ПРИМИТИ 20 МЕСТА У ЗИМСКОМ ПЕРИОДУ И 50 МЕСТА ТОКОМ ЛЕТЊЕГ ПЕРИОДА!!!!

 

Етно кућа Мали Бодрог, Бачки Моноштор, Сомбор

Сваком путнику желим да нађе пут до врата етно куће Мали Бодрог и драгом нам госту да крочи у двориште које је сада обогаћено још лепшим летњиковцем који је покривено новом трском и испреплетено ладолежом покрај кога је леп парк и цветно брдо чији мирис опија сва наша чула.

Цвркут врабаца и кукурикање петлова Вас буди ујутро, а песма црчака успављује сваког госта који преноћи у овим пријатним собама.

Етно кућа Мали Бодрог нуди могућност камповања, као и могућност ноћења за 3 особе.

Такође Вас позивамо да уз топлину ватре над којим се крчка рибљи или неки други папиркаш уживате у укусима јела наших кувара и пријатном музиком која извире из тамбурица наших вештих моношторских тамбураша који својом песмом додирују свако срце и душу.

Пробајте наше домаће специјалитете, добру медену ракију и моношторска вина уз пикантне укусе кулена и кобасица, а нађе се ту и покоја погачица са чварцима и кифлице извајане вештим рукама домаћина.

Желим да се сваки гост осећа као код своје куће.

Срдачно вас позивам да и даље гостујете у овој шокачкој кући и да својим присуством доживите старе обичаје и осетите дах природе који зрачи из сваког кутка куће.

Добродошли !

                     

 

Povratak na: Prenoćišta Sombor