ЗТР ФИЛИЋ

Адреса: Коларска 272, Смедерево
Смедерево Телефон: 026/660-700
Факс: 026/660-880
Веб: www.filic.rs
4/ 5stars
Вршимо продају фасадне декорације, фасадне лајсне, стиропор лајсне и тапете по веома повољним ценама !

З.Т.Р. „ФИЛИЋ“ је приватна фирма основана 14.05.1987. године, и једна је од првих која се професионално бави производњом, продајом, и уградњом декоративних гипсаних, бетонских и стиропор елемената, продајом, израдом идејних решења и компјутерском 3Д визуелизацијом, спуштених плафона и комплетних ентеријера, екстеријера, подних плоча, фасада и фасадних елемената.

Наша најбоља реклама су препоруке које нам дају мотив за даље усавршавање и успешност у пословању, као и развијање нових производних програма.Признање квалитета је велики број задовољних клијената и опстанак на трзишту протекле две и по деценије, а о  професионалности и иновативности сведочи и награда за НОВУ ВИЗУРУ Међународног сајма грађевинарства  СЕЕББЕ у Београду 2012.године.

У саставу фирме ради тридесетак стручно оспособљених људи који иду у корак са најновијим достигнућима технике. Сопствена производња на неколико хиљада квадрата површине нуди широк избор декоративних  елемената: округлих и равних стубова, капитела, постоља, угаоних и пратећих лајсни (равних и са орнаментиком), розета и медаљона, конзола и скривача светла, вештачког пластифицираног камена, барок ограда, стубова, жардињера, фонтана, фигура, БЕХАТОН подних плоча, атестираног и патентираног система ФИЛИЋ Фасада За Понети  и израду елемената по скици или нацрту.

Све што се може наћи у нашем производном програму, употпуњено је оперативним делом фирме за пројектовање, надзор и уградњу, као и компјутерском визуелизацијом простора који уређујемо по жељи инвеститора. У нашем програму је и продаја и уградња плафонских облога од стиропора и зидних текстилних облога високих декоративних и термоизолационих карактеристика, спуштених деко плафона, лаких преградних зидова, облагање поткровља са и без изолације као и комплетног „КНАУФ“ система, лепкова испуна и завршних материјала. Уколико желите да уредите Ваш стамбени или пословни простор, позовите нас или посетите у нашим изложбено-продајним салонима у Смедереву ул. Коларска 272 или у Београду ул. Мис Ирбијева 2д, где можете добити помоћ у идејном и техничком погледу.