АУТО СЕРВИС И ПОЛОВНИ ДЕЛОВИ ОПАЧИЋ

Адреса: Петра Кочића 3, Шабац
Шабац Телефон: 062/244-244
4/ 5stars

Сервис, поправка и уградња делова за лака теретна возила марке:

- Фиат Дуцато
- Пеугеот Боxер
- Цитроен Јумпер

Комплетни резервни делови нови и половни за горе наведена возила од 2002. до 2015. године.